Blog | TeamLabs Vés al contingut

Blog

Dos projectes que lluiten contra el plàstic d’un sol ús, creats per joves de 19 a 21 anys que cursen el grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) a Barcelona.

Les 3 idees guanyadores, que ofereixen solucions per a persones sense sostre, wifi universal i aprenentatge experiencial, rebran mentories a Teamlabs de la mà de joves del grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) per a poder fer realitat aquestes idees.

A TEAMLABS/ seguim #AprenentEnQuarentena des de casa

Hem desenvolupat un manual de funcionament dels equips de LEINN en remot que podem compartir de forma gratuïta amb qui hi estigui interessat: és obert per a escoles, universitats, autònoms, empreses, corporacions. El manual és un document viu. Hem completat una primera versió però la idea és que es vagi enriquint a mesura que anem aprenent d'aquesta situació. Podeu descarregar-lo aquí

mschools bootcamp

30 estudiants de batxillerat guanyadors dels #StudentAwards 2019 de mSchools de la Mobile World Capital, participen al BOOTCAMP d'emprendedors a TeamLabs/ per a portar la seva app guanyadora al món real.

Presentem el treball final que hem desenvolupat conjuntament amb l'equip del PEMB (Pla Estratègic Metropolità de Barcelona)

(Per Pau Font) Director de Comunicació i Talent de TeamLabs BCN

 

Neix el BCN INNOVATION TOUR, una activitat made in TeamLabs que proposa una experiència de 4 hores per a estudiants de batxillerat per tal de viure quines competències caldrà tenir en les professions del futur. 

portada

(Per Pau Font) Director de Comunicació i Talent de TeamLabs BCN

 

TeamLabs ja forma part de 22@NetworkBCN, la comunitat d'innovació més important de Barcelona, ubicada al districte de Poble Nou. Ens sumem així a un espai de coneixement, intercanvi i relacions molt potent per poder aportar tot el que puguem a fi efecte de millorar el nostre ecosistema.

Cada any, molts joves han de prendre la difícil decisió d’escollir què fer en la seva formació universitària. Què estudiar? Com formar-se millor pel seu futur?

Glòria Gubianas, cofundadora de HEMPER, escollida “Dona Emprenedora de l'any a Espanya”

La jove catalana, Glòria Gubianas, cofundadora de la marca de motxilles Hemper, graduada a LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) ha estat escollida “Dona emprenedora de l'any a Espanya”.

 

 

Reportatge a TVE "El Matí" sobre el grau oficial universitari LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) que s'imparteix al laboratori d'aprenentatge de Barcelona TEAMLABS amb la Universitat de Mondragón. Data d'emissió: 27/02/2019.

Inauguració TEAMLABS PobleNou

Quatre són els principis orientadors que lideren el dia a dia del que fem a Teamlabs. El dijous 18 d'octubre vam tenir l'oportunitat de compartir-los amb les més de 150 persones que es van acostar a la inauguració del nou laboratori que hem obert al barri del Poblenou a Barcelona. Com a speakers van acompanyar-nos 16 persones que, per a nosaltres, són referents en cadascun dels seus àmbits: innovació educativa i organitzacional, transformació digital, i emprenedoria. Gràcies a totes elles per compartir la tarda-nit amb nosaltres!

Pàgines