Blog | TeamLabs Vés al contingut

Blog

(Per Pau Font) Director de Comunicació i Talent de TeamLabs BCN

 

Neix el BCN INNOVATION TOUR, una activitat made in TeamLabs que proposa una experiència de 4 hores per a estudiants de batxillerat per tal de viure quines competències caldrà tenir en les professions del futur. 

portada

(Per Pau Font) Director de Comunicació i Talent de TeamLabs BCN

 

TeamLabs ja forma part de 22@NetworkBCN, la comunitat d'innovació més important de Barcelona, ubicada al districte de Poble Nou. Ens sumem així a un espai de coneixement, intercanvi i relacions molt potent per poder aportar tot el que puguem a fi efecte de millorar el nostre ecosistema.

Cada any, molts joves han de prendre la difícil decisió d’escollir què fer en la seva formació universitària. Què estudiar? Com formar-se millor pel seu futur?

Glòria Gubianas, cofundadora de HEMPER, escollida “Dona Emprenedora de l'any a Espanya”

La jove catalana, Glòria Gubianas, cofundadora de la marca de motxilles Hemper, graduada a LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) ha estat escollida “Dona emprenedora de l'any a Espanya”.

 

 

Reportatge a TVE "El Matí" sobre el grau oficial universitari LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) que s'imparteix al laboratori d'aprenentatge de Barcelona TEAMLABS amb la Universitat de Mondragón. Data d'emissió: 27/02/2019.

Inauguració TEAMLABS PobleNou

Quatre són els principis orientadors que lideren el dia a dia del que fem a Teamlabs. El dijous 18 d'octubre vam tenir l'oportunitat de compartir-los amb les més de 150 persones que es van acostar a la inauguració del nou laboratori que hem obert al barri del Poblenou a Barcelona. Com a speakers van acompanyar-nos 16 persones que, per a nosaltres, són referents en cadascun dels seus àmbits: innovació educativa i organitzacional, transformació digital, i emprenedoria. Gràcies a totes elles per compartir la tarda-nit amb nosaltres!

El laboratori d’aprenentatge radical en emprenedoria TEAMLABS, en aliança amb l’escola francesa de programació creativa Magic Makers, ha llençat la primera edició de l’Entrepreneurial Computing Bootcamp for Kids: The Future Is Now! finançat pel Departament d’Estat amb el suport de les ambaixades dels EUA a Madrid i París.

La comunitat de joves emprenedors de Teamlabs a Barcelona ha compartit els projectes que s'estan desenvolupant en el marc del Grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) amb els assistents i públic del Teamlabs Project Fair, celebrat el 22 de març a ImaginCafé, un centre d'innovació, creativitat i tendències que ha obert les seves portes a la Ciutat Comtal amb ganes de convertir-se aviat en un referent de cultura emergent millenial.

El campus urbà d'innovació i emprenedoria TEAMLABS/, serà un dels 40 espais seleccionats per NewCo BCN, que es podran visitar per primera vegada amb motiu d'aquesta jornada de portes obertes de l'ecosistema d'innovació de Barcelona, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d'octubre. 

 

Pàgines