| TeamLabs Vés al contingut
Javier de Miguel Toa

Javier de Miguel Toa

Líder INN-Academy

Un fort esperit guiat per la capacitat de millora, l'aprenentatge continu i la recerca de l'excel·lència en els processos, el van portar a abandonar la seva carrera de més de 8 anys al voltant del món bancari per reiniciar la seva vida cursant LEINN. Des d'una visió i estil de lideratge humà, estratègic i orientat a la consecució d'objectius mitjançant el desenvolupament de les persones, acompanya el procés d'expansió de TeamLabs a d'altres països i aliances amb altres organitzacions. L'aprenentatge, la innovació i el desenvolupament com a motor de canvi per aportar valor.

Cata Marqués

Cata Marqués

Community Host/ Barcelona

Cata, comunicadora innata, duu l'atenció al client al seu ADN. Compartir alegria i bon humor és la seva filosofia de vida. Per això, quan entris a Teamlabs, serà una de les primeres persones que t'acollirà. Té un llarg recorregut en diferents sectors. Directora de vendes i subhastadora a Castellana Subhastes Barcelona. Màrqueting a Far, empresa d'il·luminació. Importació de joies Facet. Formació i atenció postvenda del grup Volkswagen per a la consultoria Screen Hispània. Al llarg d'aquest recorregut, però, no ha deixat d'aprendre i posar-li passió al seu treball. És nascuda a Barcelona, però part del seu cor és mallorquí. D'aquí la seva passió pel mar. Gaudeix amb poc, la seva família i aquests petits moments de tranquil·litat. Molt entusiasmada amb aquest nou projecte a TEAMLABS com a Community Host.

Siham Bennani

Directora d’admissions a Madrid

Siham és psicopedagoga i una apassionada del món de l’educació. Abans d’iniciar la seva aventura com a entrenadora d’equips a LEINN ha combinat treball en projectes socials i associatius amb experiència empresarial. El seu treball en projectes socials abasta des de la integració cultural amb la comunitat gitana, fins a la rehabilitació lingüística de nens i nenes passant per escoles de pares a zones marginals. Ha presidit el node Granada de la xarxa internacional de joves AIESEC i ha estat vicepresidenta a nivell nacional. En els dos darrers anys ha treball i desenvolupat un projecte de consultoria en innovació amb l’empresa Creative Society. També col·labora amb l’IE Business School com a experta de la metodologia design thinking.

Rubén Jerónimo

Entrenador LEINN/ Madrid

Maker nat i apassionat per les noves tecnologies. Després de cursar enginyeria geomàtica, arrenca la seva carrera professional treballant en la construcció de grans infraestructures a diferents punts d'Europa. La seva inquietud per emprendre el va portar a posar en marxa diversos projectes emprenedors, com 'Gonos', dedicada a l'aplicació d'innovacions tecnològiques en obra civil, o 'Micelios proyectos culturales', centrada en la posada en valor del patrimoni amb eines com la realitat virtual o l'ocupació d'apps per millorar l'experiència d'usuari. A més de comptar amb el Màster d'IOS developer de IronHack, Rubén ha estat CTO i assessor en diferents empreses com M&I aerospace, fabricants de drones o 3DScenica, on va realitzar projectes pioners com la construcció d'una cúpula geodèsica per obtenir actors virtuals per a la indústria del cinema i els videojocs. El seu repte com a entrenador de LEINN és ​​impulsar la inquietud per innovar en cada LEINNer perquè desenvolupin projectes amb més components tecnològics i digitals.

Vicente Ruíz

Entrenador LEINN/ Madrid

Vicente és inquiet, apassionat i en constant recerca i aprenentatge. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses a Oxford Brookes University i amb un màster en cooperació internacional per la Universitat de Pavia. Des dels seus inicis professionals ha treballat en cooperació per al desenvolupament a diferents països d'Àfrica i Amèrica Llatina, així com en diferents projectes per a organitzacions com Creu Roja espanyola, World Vision, Pla International i Copade. Ha treballat com a consultor, expert de marc lògic per a diferents agències de desenvolupament, i ha elaborat estudis en diferents contextos. És expert en temes de comerç just, economia circular i RSC. Després d'un bagatge de gairebé 10 anys treballant a diferents països, torna a Espanya i cofunda Origen Espanyol Certificat per treballar vers una indústria més transparent i un consumidor més informat. Una de les seves passions és la docència i ha treballat com a professor d'eco-disseny i economia circular. A més és director d'economia circular i de projectes a Enviroo i participa com a mentor per a diferents programes.

Guillem Bayo

Guillem Bayo

Mestre de taller/ Madrid

Sempre ha estat interessat per l'art, principalment en la creació i l'experimentació.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ​​simultàniament va estudiar música moderna i jazz. Després de la clàssica tortura d'haver d'escoltar en innombrables ocasions "aprenent de tot, mestre de res", va començar a treballar de grafista i compositor d'imatges en moviment per a la televisió, la publicitat i el cinema. Va ser llavors quan el que semblava tan llunyà es va unir de forma natural. Poc després, va començar a generar peces electròniques i a desenvolupar projectes de hardware i software lliure en comunitat.

Ha exposat a llocs com ARTIUM (Vitòria), Laboral (Gijón), CA2M (Madrid), MUSAC (Lleó), MARCO de Vigo, CAC Sevilla, Photoespaña Madrid, Belle Ordinaire (Pau).

Ha impartit tallers a la Fundació Telefónica, Hangar, Artium o La Casa Encendida.

Actualment compagina la creació de peces artístiques i el desenvolupament d'una comunitat a Madrid d'instruments electrònics DIY.

http://www.diy.t-37.net/ 

http://guillembayo.net/

Roberto Touza

StartUp Process LEINN/ Madrid

Roberto ajuda a corporacions, startups, institucions i emprenedors a implementar estratègies d'innovació àgil per tenir èxit en la generació i posada en valor de nous productes i serveis. Està relacionat amb el món empresarial des de fa més de 14 anys, quan la paraula startup ni tan sols existia. Pel camí ha après i experimentat amb una infinitat de projectes empresarials: va treballar per a una multinacional com IBM, recerca TIC a través d'un laboratori universitari, impuls a la posada en marxa d'un centre d'innovació i emprenedoria (ECE-Erasmus Centre for Entrepreneurship) de la Universitat de Rotterdam als Països Baixos, així com projectes en matèria d'innovació, acceleració startups i emprenedoria per al Govern Basc, Fundació Incyde, Govern de Navarra, Fundació Madri+d, Govern Comunitat de Madrid ... En el món corporatiu, ha treballat per a empreses com Philip Morris International, Klepierre Management, Acreciente Capital, Caja de Burgos, Sodimac-Corona, UTB entre altres, desenvolupant projectes d'Open Innovation, Acceleració Corporativa i Framework Agile. Ara, Roberto Touza David és professor de diverses Escoles de Negocis: EOI, IEBS, IAM-San, Pablo CEU Business School i ha estat ponent en múltiples fòrums com el Dia de l'Emprenedor 2015 de la Comunitat de Madrid, Fòrum Innovem, Salón Mi Empresa 2017, Innovators U35, European Summit, Leganés Business & People, Universitat Tecnològica Bolivar, FydeCajaCanarias, etc.

Julia Ramos

Team Coach LEINN/ Madrid

Julia ha viscut i viatjat a més de 30 països. Apassionada per la vida, les persones, la música i la naturalesa, a ella li encanta facilitar el canvi intern i extern trencant paradigmes. Comunicadora incansable que, ja sigui a través de formacions, consultories o escrivint, tracta de transmetre el seu objectiu vital, el d'ajudar a crear organitzacions del Segle XXI, mes sostenibles i humanes. La gent la descriu com a amigable, enèrgica i compromesa amb ajudar els altres. Ella té àmplia experiència en el món de la gestió d'empreses, a més de participar en altres projectes d'emprenedoria social com a Once in a LifeTime events.org, i Redamaltea.es. Julia ha completat dos mestratges; la primera en Lideratge i Desenvolupament Sostenible Estratègic (Suècia) i una altra en Comunicació i Relacions Públiques (Espanya), a més d'una Llicenciatura en Gestió d'Empreses (Suïssa).

Andrés Jiménez Ramos

Andrés Jiménez Ramos

Líder Año-i México

Andrés es mou per la passió, sempre disposat a afrontar nous reptes, aprendre i evolucionar. Apassionat del món de l'empresa i l'emprenedoria, entén el poder de les organitzacions per aportar valor i generar canvis i impacte positiu en la societat. Cofundador d'Inway Projects, ha desenvolupat i participat en diversos projectes a Europa, EUA, la Xina i la Índia enfocats al lideratge d'equips d'alt rendiment, generar processos d'innovació oberta, aprenentatge continu i implementació de metodologies àgils. Graduat en Lideratge, emprenedoria i innovació (LEINN) i especialitzat en Service Design. Convençut de la importància d'un canvi radical en el sistema educatiu, en aquest moment es troba desenvolupant l'expansió internacional de Teamlabs a Mèxic, amb l'objectiu de generar nous projectes d'innovació educativa de la mà de socis estratègics locals.

Irene Harto

Community Host/ Madrid

Irene és veneçolana, amant de les arts i considera que, per aconseguir una fita, no n'hi ha prou amb somiar, t'ho has de treballar. La seva professió és la comunicació audiovisual però el seu ofici durant més de 4 anys va ser el màrqueting digital i la publicitat. Va descobrir l'organització d'esdeveniments de la mà d'una ONG anomenada Fundació Doctor Yaso, on la filosofia era la cura a través del riure, i es va enamorar d'això. Va ser productora de ràdio en dues de les més grans emissores juvenils del seu país, aquí va poder combinar el seu ofici amb la seva professió i va començar a organitzar concerts, festivals, esdeveniments benèfics i Stand-up comedy. Ara arriba a TEAMLABS amb molta il·lusió per seguir aprenent i demostrar que no importa d'on vinguis ni els èxits que tinguis. Sempre que descobreixis i facis el que realment t'apassiona, mai ho consideraràs una feina.

feliz_lozano

Félix Lozano

Soci fundador i CEO

Félix és soci fundador i CEO de Teamlabs. Es defineix com a creatiu, emprenedor en sèrie i addicte a l’aprenentatge. Membre de la comunitat internacional Mondragón Team Academy (MTA) i Careholder Partner d’Impact HUB Madrid. Ha estat gestor i emprenedor cultural durant més de 30 anys, buscant perspectives noves a la seva experiència en Direcció d’Empreses: Economia Social i Cooperativa (Universitat Deusto, Bilbao) i Direcció Estratègica en l’Era de la Informació (MIT, Boston). Entrepreneurial Master Program (MIT, Boston). Ha realitzat diverses estades a la Universitat de Stanford (USA), formant part del moviment “design thinking to tackle social problems”; i al Centre Europeu de l’Economia de l’Experiència d’Amsterdam. Col·labora amb el Global Startup Workshop (MIT), SmartCamp (IBM), 10x10 Pública (La Fábrica), Zinc Shower (Utopic_US) i Iniciador. Ha participat en més de 200 projectes d’innovació multidisciplinar per a entitats públiques i privades. El somni de Félix és materialitzar tota aquesta experiència a TEAMLABS/.

Bea García

Community & Content Builder

Beatriz és directora de continguts i gestora de projectes. Compta amb més de 10 anys d’experiència en diferents àmbits relacionats amb la cultura, la creativitat i la innovació. Ha estat responsable de continguts a Zinc Shower durant les seves tres primeres edicions i directora de projectes a diferents empreses com e-cultura, e-burbulla i Micelios, des d’on va desenvolupar més de 50 projectes d’innovació social, econòmica i cultural per a entitats públiques i privades. Posseeix una gran capacitat per dirigir equips de treball multidisciplinaris i la barreja de curiositat, passió i rigor tècnic necessària per materialitzar qualsevol idea. Després de cursar Masteryourself, s’incorpora a la comunitat Teamlabs, des d’on explora com implementar la comunitat d’equips d’aprenentatge i desenvolupar l’experiència de cada persona dins la mateixa.

eduardo_jauregui

Eduardo Jáuregui

Assessor i formador, especialista en psicologia positiva

Eduardo és el nostre expert en emocions positives, actitud optimista, sentit de l’humor i diversió a la feina -temes molt importants en la innovació i en els desafiaments dels projectes emprenedors. Tipus polifacètic com pocs, ha estat tècnic de recursos humans a Madrid, professor d’una universitat de Missouri, consultor web a Londres, i mestre de ioga a Sicília. Entre les seves obres es troben una tesi doctoral sobre el riure, més de 80 articles en premsa i revistes acadèmiques, tres llibres divulgatius, dues faules per a adults, diversos contes per a nens, un curtmetratge guanyador del Goya i una websèrie sobre un superheroi friki. Al 2004 va fundar la consultora Humor Positivo, impartint centenars de cursos i conferències per a empreses com Sony, IKEA, La Caixa o Sanitas. De gran, vol ser astronauta.

Marco Sánchez de Miguel

Entrenador LEINN/ Madrid

Enginyer de formació i coach de vocació. Cofundador d'una empresa pionera en la implementació de tecnologia de bases de dades per a les administracions públiques, promotor de turisme rural innovador i sostenible, ramader ecològic en règim extensiu. Creador d'espais de benestar per a les persones, facilitador en la consecució de somnis i fites, emprenedor multisectorial, lliure-somiador apassionat, pare de família nombrosa. Aspira a models de societat on l'ésser humà sigui veritablement lliure i respectat. Visionari de l'ensenyament lliure i autogestionat des de la infància amb l'objectiu de formar ciutadans globals responsables, independents i autònoms.

Berta Lázaro

Sòcia Fundadora i Directora de TEAMLABS/ Barcelona

Comença l’aventura TEAMLABS/ per la seva inquietud pels mètodes d’educació alternativa i la seva experiència amb joves en processos de participació ciutadana. Acompanya a la primera generació de LEINN/ a Madrid en el laboriós treball d’ésser els pioners d’una empresa, d’una comunitat, d’un projecte, d’un somni. Aplica les tècniques de Disseny Col·laboratiu en el marc de la Ciutat i en projectes d’espai públic amb l’empresa que va fundar el 2011, Ph+, Urbanismo Ciudadano, on desenvolupar la seva carrera en el món de l’arquitectura i el paisatge. Investigadora a la Universitat Politècnica de Madrid. Màster de Disseny Urbà per la Universitat de Berkeley, Arquitecta i Paisatgista per la ETSAUN. Aquests títols, i el desenvolupament de projectes estratègics a Espanya i als EUA, parlen d’una curiositat constant per generar projectes de transformació de l’entorn físic, social, cultural i econòmic. Els projectes empresarials de LEINN/ i MASTERYOURSELF/ són ara per a Berta les eines per a aquesta transformació.

Ainhoa Zamora Peralta

Directora de LEINN & Team Coach based in BCN/

Politòloga apassionada i amant de les relacions internacionals i la defensa dels drets humans; el treball en equip, lideratge i la gestió de projectes li surt natural: des de molt jove va començar a participar i liderar organitzacions socials. Ha coordinat projectes a diversos països sobre participació ciutadana, igualtat de gènere o apoderament juvenil. Ainhoa guarda especial afecte al seu treball en els campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria), i Centreamèrica. Ha estat observadora electoral en organismes internacionals i liderat diferents organitzacions del tercer sector. 

La seva última aventura abans de TEAMLABS/ ha estat com a responsable del Programa de Joves Changemakers de Ashoka Espanya. Des de la primavera del 2014 forma part de l'equip de Teamlabs, havent estat directora executiva de Masteryourself i actualment ocupa el rol d'entrenadora d'equips en el grau LEINN, a Barcelona. Així mateix, forma part del nostre equip de formadors especialitzats en DesignThinking i Innovació Social, sent la responsable de l'especialització en Economia Social del 3er any de LEINN BCN.

Chon Muñoz

Lab Manager Madrid

Gestora cultural amb experiència en la creació, coordinació i gestió de projectes molt diversos. Recentment ha treballat en The North Wall Arts Centre (Oxford) on va tindre l’oportunitat de submergir-se en les arts escèniques i visuals d’artistes reconeguts i de talent emergent del Regne Unit. Anteriorment va gestionar projectes com Zinc Shower, WOMEX, Galician Connection o el Mercado Atlántico de Creación Contemporánea. Ha sigut la directora del Palacio Barrantes-Cervantes i gerent del Centro Etnográfico de Terra de Montes. 

Versàtil i amant de la feina ben feta, li agrada posar-se a la pell dels usuaris/clients sempre que aborda un nou projecte.

Celia Casey

Team Coach LEINN/ Madrid

Emprenedora natural, busca el canvi social enllaçant entre l'empresa, l'educació i la creació de cultura des d'una òptica internacional. Llicenciada en Belles Arts amb màsters en Innovació Social i Economia Participativa, en producció i indústria musical i educació, es va especialitzar en les indústries culturals a través de diversos projectes emprenedors a Alemanya i a Espanya, formant part de la 6a edició del Programa Ejecutivo Red de Industrias Creativas a l'Instituto Europeo del Diseño. Amb una llarga trajectòria en educació, facilita aprenentatges de forma disruptiva tant en entorns educatius tradicionals, i no tant tradicionals, com en empreses i administracions públiques, acompanyant processos de canvi cap a models de gestió col·laborativa i treball en xarxa, que posen a les persones i al propòsit al  centre de les organitzacions.

Mathew

Mathew

Content Manager

Es considera una persona creativa, amb una àmplia trajectòria al món de les noves tecnologies al servei de projectes innovadors.

La seva carrera professional es pot dividir en tres àrees: Procés creatiu; disseny i desenvolupament, i producció d'esdeveniments; activitat que ha estat exercint als darrers 12 anys, treballant per a clients com Borsa de Madrid, Cepsa, Makro, DIA o Carrefour. A l'apartat de disseny i desenvolupament, cal destacar la seva especialitat en desenvolupament web, SEO i màrqueting online.

Mathew s'incorpora a l'equip de TeamLabs amb la il·lusió d'aportar coneixement i bones vibracions, seguir creixent personalment i professional i contribuir a fer més gran si és possible aquest projecte.

Ignasi Bassas

Ignasi Bassas

Entrenador LEINN/ Barcelona

Ignasi es defineix com a home del segle XX amb esperit del segle XXI. El seu cor està forjat en valors de passió, llibertat, amor i empatia. Esperit de cowboy i amant de l' "aventura de la vida", ha basat la seva formació i experiència executiva com a analista de crèdits en el sector financer i directiu dins l'empresa privada en el desenvolupament del talent, construcció d'equips i formació de valors. Apassionat per les persones, vol construir un segle XXI on les empreses i organitzacions siguin un entorn on "les persones es relacionin amb persones" i el seu projecte com a TeamCoach a TEAMLABS/ és començar a treballar en aquest eix fonamental. Aporta 30 anys d'experiència i coneixement empresarial i s'ha format en els últims anys en diverses universitats com a Expert en Intel·ligència Emocional, Coach Executiu i empresarial i Psicoteràpia TCE especialitzat en Psicologia de l'emoció.

Andrea Martínez Cuenca

Andrea Martínez Cuenca

Directora LEINN & Expansió Internacional TL/ based in MAD

Curiosa, inquieta i apassionada pel que fa. Des que és petita, sent un especial interès per aprendre coses noves cada dia i canviar i innovar constantment per crear un món millor. Li agrada el risc, allò desconegut, experimentar, jugar i aprendre en equip. Als 18 anys va cofundar Inway projects i va desenvolupar projectes a Espanya, Finlàndia, Silicon Valley, la Xina i la Índia. Està graduada en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN) i ha creat projectes relacionats amb la innovació, l'educació i la creativitat; treballant amb empreses i institucions com la Comunitat de Madrid, l'Ajuntament de Madrid, l'Agència Espacial Europea, Universitat CEU San Pablo, Universitat Camilo José Cela, SUIS School Shanghai, Santillana, etc. Actualment es troba desenvolupant l'expansió de Teamlabs a Mèxic potenciant processos d'aprenentatge disruptius i sempre amb una gran ambició i esforç per crear un impacte positiu en la societat a través de l'educació.

Elena Gómez

Team Coach LEINN/ Madrid

Meitat dissenyadora, meitat arquitecta i meitat emprenedora. Enamorada de les expressions artístic-creatives com a mitjans de transformació sociocultural, estudia Arquitectura i Disseny, especialitzant-se en Arquitectura Virtual i co-fundant el seu propi estudi professional. Investigant l'acte creatiu com a motor per al desenvolupament humà s'especialitza en "Cooperació per al desenvolupament d'assentaments humans en el tercer món", co-fundant EstudioSPN, la fi del qual és donar solucions d'habitabilitat per a eradicar la infravivienda en zones desfavorides des d'enfocaments multidisciplinaris i participatius, col·laborant amb diferents Universitats Colombianes i impartint i organitzant tallers a Colòmbia, Espanya i Portugal. Convençuda dels processos d'innovació com a eines per a generar impacte positiu, s'especialitza en "Innovació, Lideratge i Emprenedoria" (TeamLabs/-*Masteryourself/ 2015), co-fundantHenkôExperience, facilitant processos d'innovació i emprenedoria (Google Activate, entre altres), i creant noves metodologies de disseny espacial, aplicant-les a espais educatius i de treball. És una enamorada de l'expressió artística, origami, taitxí i l'idioma japonès. Viatjar, la cultura i l'art, la seva font d'inspiració.

Pau Font

Director de Talent i Comunicació / Barcelona

En Pau és un perfil polièdric amb experiència en diferents camps. Ha estat empresari audiovisual i productor de TV, publicitat i continguts digitals. Músic profesional, baixista, cantant i altres instruments. Ha treballat com a mànager artístic, productor d’esdeveniments i espectacles. Malgrat va estudiar telecos, la seva passió sempre han estat més els continguts. Fa molts anys que participa en programes de ràdio, tv i fent conferències sobre tecnología, comunicació i persones. Apassionat de l’educació i dels joves, ha estat molts anys vinculat a l’educació en el temps lliure i també a l’educació formal els últims anys com a directiu de l’FP de Jesuïtes Educació. Professor de comunicación, empresa, producció audiovisual i videojocs. Apassionat i seguidor del bàsquet des de sempre, va ser jugador, entrenador i arbitre. 

Irati Lekue

Team Coach Team Coach Año-i México

Irati és una apassionada del talent humà i del seu desenvolupament. Amb 22 anys va començar la seva marxa com a conferenciant motivacional on defensava amb fermesa que totes i cadascuna de les persones compten amb un grandíssim potencial per detonar i treure a la llum. Al mateix temps que realitzava els seus estudis universitaris d'ADE, va gestionar i liderar equips d'emprenedors de diferents universitats, portant-la a fundar MakeTheWay - L'Art de Generar Oportunitats, empresa mitjançant la qual forma, entrena i acompanya a empreses, emprenedors i universitats cap a la identificació i la gestió del talent, facilitant així la seva adaptació al nou paradigma professional. Creu en el benestar emocional de l'equip com a principal motor de l'èxit i la productivitat.

Isabel Ávila

Directora de Comunicació & Talent Scouting

Isabel és directora de Comunicació de Teamlabs. El seu repte consisteix a visibilitzar i posar en valor la tasca de Teamlabs i la seva xarxa internacional Mondragon Team Academy a la societat. És llicenciada en Periodisme i Experta en Gabinets de Comunicació a Empreses i Institucions per la Universitat Complutense, Màster de Comunicació Corporativa i Institucional Digital Web 2.0 de la Universitat d’Alcalà. Porta 20 anys treballant en comunicació, primer a mitjans i després a gabinets d’empreses públiques i privades vinculades amb la cultura, la creativitat, l’educació i la societat de la informació.

El 2010 es va iniciar en el món de l’emprenedoria llançant la seva pròpia agència de comunicació, I am visibility, on ha treballat per a marques i organitzacions com Microsoft, Aquarius, Iberostar, ING Direct, Vodafone, Smart, Nokia, ONG Plan Internacional, Red.es, Club de Creativos de España, entre d’altres. També ha impartit formació i xerrades sobre relacions públiques, visibilitat, marca i xarxes socials, i ha presentat esdeveniments relacionats amb tecnologia, emprenedoria i innovació, com les Microsoft Talk o Foro Emprende.

Cristina Fernández

Assessora fiscal i comptable LEINN/ Madrid

Cristina ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de les finances com a Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials: compta amb més de 25 anys d'experiència en diferents empreses multinacionals (Cepsa, BPB, Saint-Gobain), dels quals els últims 15 han estat liderant equips de col·laboradors. Els seus llocs han estat diversos dins d'aquestes àrees: comptable, consolidació, control de gestió (industrial i financer), i els últims 7 anys com a directora financera.

En paral·lel, ha desenvolupat una altra de les seves vocacions: L'ensenyament, des de la formació interna, o en màsters de negocis especialitzats. Així mateix, és Coach Executiva, (certificada ACTP), a l'Escola Europea de Coaching (EEC); formació acreditada per la ICF a nivell internacional, ja que l'apassiona acompanyar les persones per aconseguir els seus objectius, sortejant obstacles i traient lluentor a totes les seves habilitats.

Ha creat tallers socials de creixement personal i professional a nivell local, i és Coach voluntària a CIVSEM, Centre d'Investigació i Valors, molt centrat en el desenvolupament individual i l'emprenedoria en grup.

Luis García Giralt

Entrenador LEINN/ Barcelona

Luis és un professional inquiet i àvid d'aprenentatge continu, sempre ha treballat i estudiat simultàniament. Ha treballat a diversos sectors per a externs, sempre relacionat amb el màrqueting i la direcció estratègica i, des de fa 4 anys, decideix canviar el rumb i iniciar el camí de l'emprenedoria. Economista i MBA, Luis és cofundador i director general de ZeKoGram Innova S.L., membre del Consell d'Administració de Butler Scientifics (startup biotecnològica) i col·laborador d'EADA Business School als seus programes MBA en matèria de direcció estratègica. A més, participa a diversos programes de mentorització com Yuzz i Atipics!, i coopera regularment amb diverses organitzacions com a conferenciant en matèria de Responsabilitat Social Corporativa i emprenedoria social.

Marisol Monasterio

Administració

Marisol, llicenciada en Dret, és part de l'equip del departament d'Administració i Financer de Teamlabs. Abans, va desenvolupar la seva carrera professional en diferents sectors: l'any 1996 va començar la seva carrera professional a Airtel (avui Vodafone) dins el departament de formació; l'any 2003 va canviar les telecomunicacions pel sector immobiliari (Silver Eagle), al departament comercial de la gestora. L'any 2009 va donar un gir radical i va començar amb un nou projecte col·laborant en la creació i posada en marxa d'una consultora d'arquitectura, gestionant el departament jurídic-financer. Apassionada en tot el que fa, sempre buscant nous reptes. És entusiasta, feliç i somiadora convençuda, sempre buscant la col·laboració i el treball en equip per assolir els objectius marcats.

marta_lago

Marta Lago Arenas

Líder de disseny avançat

Marta fa una tasca transversal a TEAMLABS/. D’una banda, col·labora en el disseny i posada en marxa de MASTERYOURSELF/. De l’altra, intervé en processos més amplis de desenvolupament de TEAMLABS/, aportant la perspectiva del disseny centrat en persones. Està una mica a la cuina dels projectes. En la seva altra faceta professional, Marta és consultora d’innovació i dissenyadora de serveis. Els seus projectes abasten àmbits molt diversos: banca, salut, editorial, infraestructures industrials, etc. Marta col·labora regularment amb agències creatives d’àmbit internacional i ha participat en programes acadèmics amb diferents universitats a Europa. Marta va ser part de l’agència de disseny i innovació IDEO durant diversos anys, motiu pel qual el design thinking és l’espina dorsal del seu procés de treball. Marta és enginyera mecànica per les universitats Fridericiana de Karlsruhe i ETSI de Bilbao, i dissenyadora industrial pel Royal College of Art de Londres.

Sonia Borreguero

Directora Financera

 

Especialitzada en Gestió de la Innovació i Projectes d'R + D + I. Més de 10 anys d'experiència liderant la gestió econòmica i financera en empreses de desenvolupament territorial, tecnològiques i de telemàrqueting. Emprenedora en el sector turístic i tecnològic. Apassionada de l'Ecosistema emprenedor, Sòcia Fundadora de l'Associació d'Emprenedors Experts i “Emprenedors i inversors”d'Extremadura, especialitzada en la recerca de finançament i recursos per a projectes i empreses. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, Màster en Internet i Comunicacions, Màster Superior en Prevenció de Riscos Laborals, Màster Business Administration.

Pepe Becerra

Team Coach a Any-i a Mèxic

Pep, Enginyer d'Edificació i emprenedor social. Es considera una persona creativa i apassionada per l'educació. Va formar part de la 7º GEN de Masteryourself al campus de TL / Madrid treballant amb emprenedors a Barcelona, Berlín, San Francisco, Japó i Índia. Facilitador de el programa Google Activa't per a emprenedors potenciant les habilitats i capacitats emprenedores d'un gran nombre de joves a Espanya. Co-fundador de Gotime, cooperativa especialitzada en el disseny i facilitació d'experiències d'aprenentatge ad hoc treballant Human Centered Design, Gamificació a l'aula i metodologies àgils de gestió d'equips i projectes. Actualment, Team Coach a Any-i a Mèxic, programa pioner en innovació que llança Teamlabs al costat de l'Tec de Monterrey al seu campus de Santa Fe (Mèxic) on estudiants de grau de diferents disciplines s'especialitzen en innovació i desenvolupen projectes emprenedors en equip.

Javier Bernad

Entrenador LEINN/ Barcelona

Convençut que l'actitud davant la vida és la que marca la diferència. Senzill, treballador i brutalment honest, Javier és Enginyer Industrial i MBA per l'IESE, amb una trajectòria de 20 anys en la gestió d'equips tècnics i sistemes d'informació. Apassionat per entendre el comportament de les persones, entendre el funcionament de les coses i aprendre constantment. L'exercici de responsabilitats directives en empreses de diferent mida (des start-ups fins multinacionals cotitzades com Deutsche Telekom i AXA) li han permès adquirir una forta visió estratègica. Actualment s'ha orientat cap a la millora en l'educació. Convençut que l'educació és el camí per formar persones que sàpiguen viure en simbiosi amb el seu entorn i contribuir a la societat.

ibai_martinez

Ibai Martínez

General Manager

Li encanta aprendre coses noves de manera contínua i aplicar noves tendències per potenciar processos d’aprenentatge a nivell educatiu, acadèmic i corporatiu. Amant de la innovació i el treball en equip, ha desenvolupat més de 20 projectes en el sector industrial, tecnològic i educatiu. Als 18 anys va co-fundar Akkua i va desenvolupar projectes a Espanya, Finlàndia, Silicon Valley, la Xina i l’Índia. És graduat en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN), especialitzat en biotecnologia i ha realitzat un màster en coaching d’equips emprenedors, comprenent les bases del model educatiu Team Academy (Finlàndia). Per a tot això, parlaen anglès, castellà i eusquera, i ara mateix també xinès.

Francisco Calderón

Entrenador de LEINN/ Madrid

El motor de Fran són els reptes, impulsar canvis i aprendre contínuament, descobrint coneixements, realitats, habilitats i persones. Ha pogut conèixer la realitat social i empresarial que ens envolta exercint com a advocat a sindicats, multinacionals i despatxos. Li apassionen la política, l'educació i els processos d'aprenentatge. Els concep com a mecanismes per ajudar a les persones a desenvolupar la seva capacitat de raonament i creativitat, s'apoderin, treguin el millor de si mateixes, actuïn i assumeixin la seva responsabilitat amb la seva comunitat i el seu entorn: el món. Llicenciat en Dret, ha realitzat Màsters en Advocacia, Educació i Integració Europea; postgraus en Desenvolupament Local i Mediació i cursos de Doctorat. Ha col·laborat en un programa de ràdio, va realitzar una estada amb una ONG a Togo (Àfrica) i ha treballat i estudiat a Anglaterra i Bèlgica. Ah! I és un orgullós pare de 2 filles.