| TeamLabs Vés al contingut

Bea García

Community & Content Builder

Beatriz és directora de continguts i gestora de projectes. Compta amb més de 10 anys d’experiència en diferents àmbits relacionats amb la cultura, la creativitat i la innovació. Ha estat responsable de continguts a Zinc Shower durant les seves tres primeres edicions i directora de projectes a diferents empreses com e-cultura, e-burbulla i Micelios, des d’on va desenvolupar més de 50 projectes d’innovació social, econòmica i cultural per a entitats públiques i privades. Posseeix una gran capacitat per dirigir equips de treball multidisciplinaris i la barreja de curiositat, passió i rigor tècnic necessària per materialitzar qualsevol idea. Després de cursar Masteryourself, s’incorpora a la comunitat Teamlabs, des d’on explora com implementar la comunitat d’equips d’aprenentatge i desenvolupar l’experiència de cada persona dins la mateixa.

Isabel Ávila

Directora de Comunicació & Talent Scouting

Isabel és directora de Comunicació de Teamlabs. El seu repte consisteix a visibilitzar i posar en valor la tasca de Teamlabs i la seva xarxa internacional Mondragon Team Academy a la societat. És llicenciada en Periodisme i Experta en Gabinets de Comunicació a Empreses i Institucions per la Universitat Complutense, Màster de Comunicació Corporativa i Institucional Digital Web 2.0 de la Universitat d’Alcalà. Porta 20 anys treballant en comunicació, primer a mitjans i després a gabinets d’empreses públiques i privades vinculades amb la cultura, la creativitat, l’educació i la societat de la informació.

El 2010 es va iniciar en el món de l’emprenedoria llançant la seva pròpia agència de comunicació, I am visibility, on ha treballat per a marques i organitzacions com Microsoft, Aquarius, Iberostar, ING Direct, Vodafone, Smart, Nokia, ONG Plan Internacional, Red.es, Club de Creativos de España, entre d’altres. També ha impartit formació i xerrades sobre relacions públiques, visibilitat, marca i xarxes socials, i ha presentat esdeveniments relacionats amb tecnologia, emprenedoria i innovació, com les Microsoft Talk o Foro Emprende.

Pau Font

Pau Font

Talent Scouter LEINN Barcelona

En Pau és un perfil polièdric amb experiència en diferents camps. Ha estat empresari audiovisual i productor de TV, publicitat i continguts digitals. Músic profesional, baixista, cantant i altres instruments. Ha treballat com a mànager artístic, productor d’esdeveniments i espectacles. Malgrat va estudiar telecos, la seva passió sempre han estat més els continguts. Fa molts anys que participa en programes de ràdio, tv i fent conferències sobre tecnología, comunicació i persones. Apassionat de l’educació i dels joves, ha estat molts anys vinculat a l’educació en el temps lliure i també a l’educació formal els últims anys com a directiu de l’FP de Jesuïtes Educació. Professor de comunicación, empresa, producció audiovisual i videojocs. Apassionat i seguidor del bàsquet des de sempre, va ser jugador, entrenador i arbitre. 

ibai_martinez

Ibai Martínez

General Manager

Li encanta aprendre coses noves de manera contínua i aplicar noves tendències per potenciar processos d’aprenentatge a nivell educatiu, acadèmic i corporatiu. Amant de la innovació i el treball en equip, ha desenvolupat més de 20 projectes en el sector industrial, tecnològic i educatiu. Als 18 anys va co-fundar Akkua i va desenvolupar projectes a Espanya, Finlàndia, Silicon Valley, la Xina i l’Índia. És graduat en Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN), especialitzat en biotecnologia i ha realitzat un màster en coaching d’equips emprenedors, comprenent les bases del model educatiu Team Academy (Finlàndia). Per a tot això, parlaen anglès, castellà i eusquera, i ara mateix també xinès.

eduardo_jauregui

Eduardo Jáuregui

Assessor i formador, especialista en psicologia positiva

Eduardo és el nostre expert en emocions positives, actitud optimista, sentit de l’humor i diversió a la feina -temes molt importants en la innovació i en els desafiaments dels projectes emprenedors. Tipus polifacètic com pocs, ha estat tècnic de recursos humans a Madrid, professor d’una universitat de Missouri, consultor web a Londres, i mestre de ioga a Sicília. Entre les seves obres es troben una tesi doctoral sobre el riure, més de 80 articles en premsa i revistes acadèmiques, tres llibres divulgatius, dues faules per a adults, diversos contes per a nens, un curtmetratge guanyador del Goya i una websèrie sobre un superheroi friki. Al 2004 va fundar la consultora Humor Positivo, impartint centenars de cursos i conferències per a empreses com Sony, IKEA, La Caixa o Sanitas. De gran, vol ser astronauta.

Sonia Borreguero

Directora Financera

 

Especialitzada en Gestió de la Innovació i Projectes d'R + D + I. Més de 10 anys d'experiència liderant la gestió econòmica i financera en empreses de desenvolupament territorial, tecnològiques i de telemàrqueting. Emprenedora en el sector turístic i tecnològic. Apassionada de l'Ecosistema emprenedor, Sòcia Fundadora de l'Associació d'Emprenedors Experts i “Emprenedors i inversors”d'Extremadura, especialitzada en la recerca de finançament i recursos per a projectes i empreses. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, Màster en Internet i Comunicacions, Màster Superior en Prevenció de Riscos Laborals, Màster Business Administration.

Javier Bernad

Entrenador LEINN/ Barcelona

Convençut que l'actitud davant la vida és la que marca la diferència. Senzill, treballador i brutalment honest, Javier és Enginyer Industrial i MBA per l'IESE, amb una trajectòria de 20 anys en la gestió d'equips tècnics i sistemes d'informació. Apassionat per entendre el comportament de les persones, entendre el funcionament de les coses i aprendre constantment. L'exercici de responsabilitats directives en empreses de diferent mida (des start-ups fins multinacionals cotitzades com Deutsche Telekom i AXA) li han permès adquirir una forta visió estratègica. Actualment s'ha orientat cap a la millora en l'educació. Convençut que l'educació és el camí per formar persones que sàpiguen viure en simbiosi amb el seu entorn i contribuir a la societat.

marta_lago

Marta Lago Arenas

Líder de disseny avançat

Marta fa una tasca transversal a TEAMLABS/. D’una banda, col·labora en el disseny i posada en marxa de MASTERYOURSELF/. De l’altra, intervé en processos més amplis de desenvolupament de TEAMLABS/, aportant la perspectiva del disseny centrat en persones. Està una mica a la cuina dels projectes. En la seva altra faceta professional, Marta és consultora d’innovació i dissenyadora de serveis. Els seus projectes abasten àmbits molt diversos: banca, salut, editorial, infraestructures industrials, etc. Marta col·labora regularment amb agències creatives d’àmbit internacional i ha participat en programes acadèmics amb diferents universitats a Europa. Marta va ser part de l’agència de disseny i innovació IDEO durant diversos anys, motiu pel qual el design thinking és l’espina dorsal del seu procés de treball. Marta és enginyera mecànica per les universitats Fridericiana de Karlsruhe i ETSI de Bilbao, i dissenyadora industrial pel Royal College of Art de Londres.

Thibaut Deleval

Thibaut Deleval

Entrenador LEINN/ a Madrid

Thibaut és el component belga del nostre internacionalíssim equip. Entrenador dels equips de primer any, el seu repte és despertar el “maker” que hi ha a cada Leinner i portar-lo a superar-se contínuament iniciant un procés d’aprenentatge que durarà tota la vida. Ha treballat com a advocat a Brussel·les i a París. Es va iniciar en el món de l’emprenedoria llançant la seva pròpia firma de consultoria en màrqueting i gestió per a despatxos d’advocats. Va fundar Valioo, startup que volia convertir el valor econòmic de les dades personals en una nova font de finançament per a les ONGs. Llicenciat en Dret per la Universitat Catòlica de Lovaina, Màster en Arbitratge i Mètodes alternatius de resolució de conflictes per la Universitat de Paris II i Màster en Màrqueting & Management per l’IE Business School, li encanta aprendre, descobrir, ensenyar i compartir.

Max Oliva

Soci fundador i líder de MASTERYOURSELF/

Max és el nostre emprenedor internacional més apassionat. Fa més de 15 anys va començar la seva primera aventura emprenedora a nivell internacional, connectant a joves de tot el món amb premis Nobel, científics, emprenedors socials i més de 200 Caps d’Estat per buscar solucions als reptes globals del segle XXI. Des de llavors, la seva passió per l’exploració de projectes glocals l’ha portat des de viatges d’aprenentatge per l’Antàrtida amb joves i científics per combatre el canvi climàtic, fins a co-fundar la xarxa d’emprenedoria amb impacte més important del món, Impact Hub. Nascut a Mèxic, Max ha viscut en quatre països i ha viatjat per més de 60, havent desenvolupat projectes, impartit classes i tallers a més de 20 països amb organitzacions com AIESEC, Team Academy, KaosPilot, Stanford d.school, St. Gallen University, Mondragón Coop., entre d’altres. Max és professor a l’IE Business School, té formació de postgrau a Stanford GSB, IE Business.

Berta Lázaro

Sòcia Fundadora i Directora de TEAMLABS/ Barcelona

Comença l’aventura TEAMLABS/ per la seva inquietud pels mètodes d’educació alternativa i la seva experiència amb joves en processos de participació ciutadana. Acompanya a la primera generació de LEINN/ a Madrid en el laboriós treball d’ésser els pioners d’una empresa, d’una comunitat, d’un projecte, d’un somni. Aplica les tècniques de Disseny Col·laboratiu en el marc de la Ciutat i en projectes d’espai públic amb l’empresa que va fundar el 2011, Ph+, Urbanismo Ciudadano, on desenvolupar la seva carrera en el món de l’arquitectura i el paisatge. Investigadora a la Universitat Politècnica de Madrid. Màster de Disseny Urbà per la Universitat de Berkeley, Arquitecta i Paisatgista per la ETSAUN. Aquests títols, i el desenvolupament de projectes estratègics a Espanya i als EUA, parlen d’una curiositat constant per generar projectes de transformació de l’entorn físic, social, cultural i econòmic. Els projectes empresarials de LEINN/ i MASTERYOURSELF/ són ara per a Berta les eines per a aquesta transformació.

Siham Bennani

Directora d’admissions a Madrid

Siham és psicopedagoga i una apassionada del món de l’educació. Abans d’iniciar la seva aventura com a entrenadora d’equips a LEINN ha combinat treball en projectes socials i associatius amb experiència empresarial. El seu treball en projectes socials abasta des de la integració cultural amb la comunitat gitana, fins a la rehabilitació lingüística de nens i nenes passant per escoles de pares a zones marginals. Ha presidit el node Granada de la xarxa internacional de joves AIESEC i ha estat vicepresidenta a nivell nacional. En els dos darrers anys ha treball i desenvolupat un projecte de consultoria en innovació amb l’empresa Creative Society. També col·labora amb l’IE Business School com a experta de la metodologia design thinking.

NEREA GARCÍA

Talent Scouter LEINN Barcelona

Nerea sempre ha volgut generar un canvi i impacte positiu en la societat a través de l'empresa. Graduada en LEINN (Lideratge Emprenedoria i Innovació), als 18 anys va fundar l'empresa Welcome Innovation, desenvolupant projectes al País Basc, Finlàndia, Índia i a la Xina. Ha treballat en diversos projectes emprenedors en els sectors de la música i l'educació a Xangai (Xina) i actualment continua formant-se i desenvolupant projectes des de les seves passions cursant un Postgrau en Gestió de la Indústria Musical. Al nostre Base Camp de Barcelona gestiona el procés de selecció i admissió del Grau LEINN, guiant i recolzant als joves en un moment vital tan important com és l'entrada a la universitat.

Ainhoa Zamora Peralta

Entrenadora LEINN/ BCN

Politòloga apassionada i amant de les relacions internacionals i la defensa dels drets humans; el treball en equip, lideratge i la gestió de projectes li surt natural: des de molt jove va començar a participar i liderar organitzacions socials. Ha coordinat projectes a diversos països sobre participació ciutadana, igualtat de gènere o apoderament juvenil. Ainhoa guarda especial afecte al seu treball en els campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria), i Centreamèrica. Ha estat observadora electoral en organismes internacionals i liderat diferents organitzacions del tercer sector. 

La seva última aventura abans de TEAMLABS/ ha estat com a responsable del Programa de Joves Changemakers de Ashoka Espanya. Des de la primavera del 2014 forma part de l'equip de Teamlabs, havent estat directora executiva de Masteryourself i actualment ocupa el rol d'entrenadora d'equips en el grau LEINN, a Barcelona. Així mateix, forma part del nostre equip de formadors especialitzats en DesignThinking i Innovació Social, sent la responsable de l'especialització en Economia Social del 3er any de LEINN BCN.

feliz_lozano

Félix Lozano

Soci fundador i CEO

Félix és soci fundador i CEO de Teamlabs. Es defineix com a creatiu, emprenedor en sèrie i addicte a l’aprenentatge. Membre de la comunitat internacional Mondragón Team Academy (MTA) i Careholder Partner d’Impact HUB Madrid. Ha estat gestor i emprenedor cultural durant més de 30 anys, buscant perspectives noves a la seva experiència en Direcció d’Empreses: Economia Social i Cooperativa (Universitat Deusto, Bilbao) i Direcció Estratègica en l’Era de la Informació (MIT, Boston). Entrepreneurial Master Program (MIT, Boston). Ha realitzat diverses estades a la Universitat de Stanford (USA), formant part del moviment “design thinking to tackle social problems”; i al Centre Europeu de l’Economia de l’Experiència d’Amsterdam. Col·labora amb el Global Startup Workshop (MIT), SmartCamp (IBM), 10x10 Pública (La Fábrica), Zinc Shower (Utopic_US) i Iniciador. Ha participat en més de 200 projectes d’innovació multidisciplinar per a entitats públiques i privades. El somni de Félix és materialitzar tota aquesta experiència a TEAMLABS/.