| TeamLabs Vés al contingut

LA NOSTRA UNIVERSITAT, LA TEVA EMPRESA

Lideratge, Emprenedoria i Innovació (LEINN) és l’únic grau universitari oficial i internacional sobre emprenedoria que existeix a Espanya i l’únic que ha implantat una de les metodologies educatives més innovadores procedent de Finlàndia. Aquesta es basa en tres pilars bàsics: aprendre fent, emprendre en equip, i viatges d’aprenentatge internacionals.

En aquesta carrera universitària, 100% pràctica i real, els estudiants no són alumnes sinó emprenedors, i des del primer curs creen una empresa real, dissenyen i desenvolupen productes i serveis reals, treballen amb clients i han de facturar i obtenir beneficis per superar el curs, entre d’altres objectius. No hi ha professors sinó entrenadors, i les aules es substitueixen pels entorns laborals actuals. LEINN/ és a més l’únic grau universitari amb un 100% d’ocupabilitat a Espanya.

PER A QUI?

Per a joves a partir dels 17 anys amb actitud proactiva i ganes de desenvolupar projectes que els permetin treure el màxim profit a una experiència universitària intensa, exigent i radicalment diferent. Disposats a obrir-se al món i a canviar-lo. A liderar, i a liderar-se.

PER A QUÈ ET PREPARA LEINN/?

 • Per ocupar llocs de lideratge en empreses: Entesa integral del món de l’empresa i desenvolupament d’una visió estratègica de la mateixa.
 • Per posar en marxa projectes emprenedors o intraemprenedors: Habilitats de gestió de projectes i lligades a l’impuls de projectes innovadors.
 • Per entendre el món com a nínxol d’oportunitats: Visió global. Formem ciutadans globals.
 • Per treballar en un món canviant, que necessita de persones amb altes dosis d’iniciativa, amb dots de lideratge i coratge per sobrepassar barreres.
leinn-hand

MTA, LA NOSTRA XARXA INTERNACIONAL

Més de 1.000 joves estudien LEINN als laboratoris de la nostra xarxa internacional Mondragon Team Academy (MTA), amb bases a Madrid, Barcelona, Bilbao, Irun, Oñati i València (a Espanya), Mèxic, Amsterdam (Holanda), Xangai (Xina) i Pune (Índia).

EXPERIÈNCIES DELS LEINNERS

 • “Era justament el que estava buscant. Una cosa que sortís totalment de tots els esquemes i estereotips, una universitat fora d’allò convencional amb una metodologia innovadora, amb un campus internacional. LEINN et llença al món real des del primer moment”

  Gala Freixa, alumna de LEINN
 • “Una de les millors experiències que he viscut va ser el viatge a l’Índia, i sobretot la part que ens va portar a Calcuta. A mi em va tocar treballar amb nens discapacitats. Una barreja de moments molt durs i de moments súper emocionants.”

  Lara Larrañaga, alumna de LEINN
 • “No em veia 4 anys tancat en una classe, escoltant a un professor amb una actitud passiva. L’educació és molt important i, per descomptat, que es compon de coneixements teòrics, però personalment estic convençut que s’aprèn millor fent”

  Kevin Costa, alumne de LEINN

METODOLOGIA FINLANDESA

LEINN/ segueix la metodologia de Team Academy desenvolupada amb èxit a Finlàndia en els darrers 25 anys pel Centre d’Excel·lència en Emprenedoria de la Universitat de Jyväskylä. Actualment, aquesta metodologia s’ha transferit a més de 20 centres universitaris de tot el món i és un referent internacional en educació superior. Es basa en quatre pilars:

1

"LEARNING

BY DOING"

Els equips de LEINN emprenen projectes reals amb clients reals des del primer dia de treball.

2

EMPRENEDORIA

EN EQUIP

La team company (empresa real creada per un equip d’entre 12 i 20 joves) és el vehicle essencial del procés d’aprenentatge. Amb el suport d’entrenadors i experts, permet desenvolupar des de la pràctica contínua les habilitats i competències necessàries de l’emprenedoria innovadora.

3

INTERNACIONALS

Durant el primer curs, tot l’alumnat realitza una estada de 6 setmanes a Berlín o Finlàndia per conèixer Team Academy.

En el segon curs, un mes a New York o San Francisco permet explorar l’ecosistema emprenedor de base tecnològica de Silicon Valley.

El tercer curs, 4 mesos d‘immersió a Àsia: la Xina i l’Índia. Per llançar una mirada al futur.

4

LIDERATGE DEL PROPI

PROCÉS D’APRENENTATGE

Cada estudiant lidera el seu aprenentatge acompanyat de l’entrenador, però no dirigit per ell. Anirà desenvolupant les seves passions, comprometent-se al mateix temps amb objectius concrets i mesurables.

EMPRENEDORIA:

graph-image

l 35% dels graduats de LEINN són emprenedors i desenvolupen la seva pròpia empresa. El percentatge d’emprenedors a Espanya entre alumnes de graus lligats a l’àmbit empresarial és del 0,7%.

group-image

Experiències de gran impacte que

desenvolupen la capacitat i

perspectiva per treballar en un

món globalitzat, multilingüe i

divers.

EL CAMPUS URBÀ, UN SENYAL D’IDENTITAT TEAMLABS/

basecamps-image

LEINN/ succeeix en els basecamps TEAMLABS/

a Madrid i a Barcelona, entorns on es barregen

professionals, empreses i startups diverses.

Eliminar la barrera entre el món acadèmic i el

món professional és la clau per desenvolupar

perfils de gran valor per a les organitzacions del

segle 21.

Coneix els nostres basecamps

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

LEINN/ ÉS UN GRAU OFICIAL

El grau LEINN/ en Lideratge, Emprenedoria i Innovació està certificat per la Universitat de Mondragón (MU) i reconegut pel Ministeri d’Educació dins el marc Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

CONTINGUTS I ESPECIALITZACIONS

LEINN (grau universitari en Lideratge, Emprenedoria i Innovació) té per objectius formar als participants en competències. A més, LEINN/ ofereix quatre línies d’especialització en àrees de coneixement emergents altament demandades pel teixit empresarial

 1. Plataformes digitals i negocis a Internet (digital economy)

 2. Biotecnologia (Health and Biotech)

 3. Economia de l’experiència (Experience economy)

 4. Emprenedoria d’alt impacte (social economy)

Es tracta d’un grau bilingüe (espanyol i anglès) on també s’aprèn xinès.

COST

El preu del grau per curs és d’11.000€ (inclosos els bitllets d’avió dels viatges dels 3 cursos i l’allotjament del viatge de 1r curs). El curs es paga en 10 mensualitats.

PROGRAMES DE FINANÇAMENT

A LEINN/ hem desenvolupat un programa de finançament innovador que s’adequa a les teves necessitats. Truca’ns i t’informem!

LEINN/ DES DE DINS: JORNADES DE PORTES OBERTES

Si vols conèixer LEINN/ de primera mà, pots acudir a les nostres jornades de Portes Obertes, on podràs conèixer personalment a l’equip, descobrir el programa en profunditat i aclarir tots els teus dubtes. Consulta on i quan a la nostra programació de Portes Obertes.