I tu, què volies ser de gran? Una mirada dual sobre el futur de l’educació. | TeamLabs Vés al contingut

I tu, què volies ser de gran? Una mirada dual sobre el futur de l’educació. [15 ABRIL - 18:00]

Presentació conjunta de de dos fantàstics llibres a TeamLabs.

 

“I tu, què vols ser de gran?” segueix essent una pregunta vàlida l’any 2021? Fins on condiciona la nostra educació i la nostra identitat laboral aquesta pregunta? Caldria canviar-la?

 

ESDEVENIMENT PRESENCIAL (amb aforament limitat)

 

Cal reconèixer que, avui en dia, seguir pensant només en termes d’educació i treballs tradicionals ignora a milions de persones que donen forma a les seves pròpies vides mitjançant una àmplia varietat de maneres d'aprendre i de relacions laborals no convencionals.

 

Per explorar els diversos impactes, reptes i oportunitats, d’aquestes noves realitats comptem amb la presència de Pepe Menéndez (autor de “Escuelas que valgan la pena: cómo liderar procesos de cambio en la escuela”) i Albert Cañigueral (autor de “El trabajo ya no es lo que era: nuevas formas de trabajar, otras maneras de vivir”) conduits i moderats per Pau Font (Director de Comunicació i Talent TeamLabs BCN).

 

 

QUI/

Pepe Menéndez  Profesor y asesor internacional de educación. Ha sido director de colegio y director adjunto de Jesuïtes Educació. Creador del Centro de Tecnologías Ituarte (CETEI) para la experimentación tecno-pedagógica. Miembro del Patronato de diversas fundaciones del conocimiento y sociales. 

 

Albert Cañigueral  és un explorador, consultor, escriptor i divulgador centrat en els impactes socials i econòmics de les innovacions digitals que estan canviant la societat a dia d'avui i en les properes dècades. Enfocat en dos temes principalment: el futur de la feina i els treballadors i en les plataformes digitals, ciutats i polítiques públiques relacionades. Connector de la xarxa Ouishare per a Espanya i LATAM

 


 

 

DATA I HORA

Dijous, 15 d'abril, 18- 19:30h

LLOC

Teamlabs Barcelona. c/ Pallars 73 - baixos (Barcelona)

INSCRIPCIÓ

Prèvia inscripció via EVENTBRITE