OKR LAB

OBJECTIVE & KEY RESULTS LAB

¿Qué son los OKR?

¿Qué vas a aprender?

Empieza ya

Contacta

TL > Labs > Empreses > OKR Lab

Tracciona el teu projecte, alinea el teu equip i prioritza els teus objectius a través dels OKR.

QUÈ SÓN ELS OKR?

Els OKR (Objectius i Resultats Clau), són un sistema d’organització per objectius, enfocat en els resultats i basat en les persones. Els pioners a aplicar aquest sistema van ser Intel i Google, que avui dia continuen regint la seva estratègia en els OKR, atorgant a aquests un gran mèrit en la millora i creixement de la seva organització.

Els OKR ens han ajudat a decuplicar el nostre creixement i molt més que això; ens han ajudat a aconseguir que aquella atrevidísima missió d’empresa de «organitzar tota la informació del món» sigui assolible. Ens han fet ser puntuals i saber on ens trobàvem quan més ho necessitàvem – Larry Page

Per què hauria d’usar-los?

Cada dia són més les empreses que aposten per aquesta metodologia, ja que els beneficis que porta resolen alguns dels reptes més vists en les organitzacions, com la falta de focus, de transparència, de responsabilitat mútua i de productivitat.
Els OKR defineixen el QUIN i el COM del que volem aconseguir en l’empresa, en els equips i com a professionals i s’inspiren en el PERQUÈ, que és el propòsit i la motivació per la qual fem el nostre treball. Gràcies a això els OKR ens poden ajudar a aconseguir una cultura d’empresa sòlida i capaç d’adaptar-se als canvis que es van produint en el mercat.

QUÈ ET PROPOSEM

Des de Sngular i TeamLabs/ portem des de 2019 implementant aquesta metodologia i volem compartir amb tu tot el coneixement que hem adquirit, perquè puguis aplicar OKR amb èxit. Podràs fer-ho inscrivint-te en un dels nostres cursos certificats per Sngular, a través dels quals pots convertir-te en un OKR Champion o OKR Expert, o també podem acompanyar a la teva empresa de forma totalment personalitzada i alineada a les teves necessitats. La nostra manera de treballar se centra en el model d’aprenentatge de “Learning by Doing”, per tant, tot el que et proposem està pensat perquè puguis anar aplicant els nous aprenentatges i consolidar-los a través d’activitats pràctiques i dinàmiques.

Cursos de OKR Champion & OKR Expert

Descobreix les nostres formacions sobre OKR certificades per Sngular en format en línia.

Taller In-Company

Sol·licita un taller de OKR a mesura per a la teva empresa.
Acompanyament Personalitzat
T’acompanyem en el camí d’implementar els OKR en la teva empresa.

COMENÇA JA I GRATIS!

El nostre objectiu és difondre la metodologia i compartir amb tu el valor que els OKR ens han aportat en els últims anys, així que volem regalar-te alguns valuosos recursos perquè puguis anar aprofundint en els conceptes pel teu compte i començar des de ja a xopar-te d’aquesta metodologia.

Guia inicial: Què són els okr i per què hauries d’usar-los?

En aquesta breu guia disposaràs d’un resum molt visual i pràctic sobre els OKR, ideal per a introduir ràpidament al tema i encuriosir.

Manual de OKR

Aquest és un manual que entra en major detall de les diferents aplicacions de OKR. És un document molt complet i útil si vols aprofundir en algunes facetes específiques de OKR.

Com escriure OKR pas per pas – Arbre de decisions

Aquest arbre de decisions et permetrà tenir una guia que pas a pas t’indica com hauries de dissenyar OKR.

Errors comuns en usar OKR

Et proposem aquesta guia perquè descobreixis quins són els errors més comuns a l’hora d’utilitzar OKR i com evitar-los.

HAN CONFIAT EN NOSOTRXS

Contacta

  Sí, he llegit i accepto les Condicions d'Ús i la Política de Privacitat
  Accepto l'enviament de comunicacions comercials/newsletter

  No t’ho pensis dues vegades, suma’t a la nostra comunitat per a continuar aprenent amb nosaltres! Generem tot tipus de contingut per a adaptar-nos al teu format favorit i perquè aprenguis, comparteixis i creixis amb nosaltres.

  MADRID NORTE LAB/
  Sngular. C. Labastida, 1
  28034 Madrid.
  BARCELONA LAB/
  Pallars, 73
  08018 Barcelona
  936 31 44 54
  644 55 80 19 (LEINN admissions)
  MÁLAGA LAB/
  Beatas, 34.
  29008 Málaga
  678 928 567

  info@teamlabs.es
  LEINN/ 644 55 80 19
  Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
  Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

  Together:

  Newsletter TL/

  Que el que està per venir ens enxampi informats
  Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

  Agenda/

  Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

  ¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)