TTLL

TECH TEAM LEADERSHIP LAB

¿Qué es TTLL?

¿Por qué debo hacerlo?

Diseña tu propio máster

TL > Labs > Empreses > TTLL

Adquireix noves habilitats que aportin cada vegada més valor als teus clients i a la societat en general a través de la nostra metodologia d’aprenentatge TeamLabs/

QUÈ ÉS TECH TEAM LEADERSHIP LAB?

És un itinerari que vol contribuir a entrenar als líders dels equips de les organitzacions que volen créixer i millorar, desenvolupant una cultura basada en la col·laboració.

PER QUÈ HAS DE FER AQUEST ITINERARI?

Si vols convertir-te en líder d’equips, aquest és l’itinerari perfecte per a tu. Aquí aprendràs els coneixements i obtindràs l’experiència necessària per liderar nous projectes posant en pràctica metodologies de gestió àgils i eficients.

A QUI VA DIRIGIT?

S’articula en 4 grans blocs

Aquest màster de lideratge ha estat dissenyat pensant en els professionals que volen donar un impuls a la seva carrera per convertir-se en líders d’equips d’alt rendiment amb la vista posada en la cerca de l’excel·lència i a maximitzar la entrega de valor al mercat i a la societat en general.

ELS 4 LIDERATGES TECH TEAM LEADERSHIP LAB

Tech Team Leadership Lab s’articula a través de 4 grans blocs, que conformen els àmbits de lideratge que han de desenvolupar els professionals que participin en l’itinerari.

Lideratge en equips

Coneixeràs a fons els fonaments que permeten construir la resta de lideratges: els projectes, el negoci i la tecnologia.

Lideratge de projectes

Aprendràs les tècniques de gestió de projectes que t’ajudaran a aconseguir l’èxit en el seu desenvolupament, com són les metodologies àgils.

Lideratge de negoci

Bussejaràs en tots els aspectes relatius al negoci que permeten entendre el lideratge també des de la perspectiva corporativa.

Lideratge tècnic

Obtindràs els coneixements tecnològics necessaris per acompanyar i ajudar a millorar a les persones que els posen en pràctica.

DISSENYA EL TEU PROPI MÀSTER

Tech Team Leadership Lab és un programa 100 % personalitzable. Podràs dissenyar la teva pròpia experiència d’aprenentatge i comptar amb l’ajuda de mentors perquè aquest procés resulti òptim.

Per a fer possible aquesta personalització ens recolzarem en la metodologia OKR, enfocada en els resultats i no tant en l’activitat. Hauràs de dissenyar els teus propis OKR4Learning: què vols aprendre, com ho aprendràs i si sents que el que estàs fent t’està ajudant a aprendre.

OBTINDRÉ UN TÍTOL QUAN FINALITZI EL MÀSTER?

Sí, en concret el títol oficial de Màster en Lideratge avalat per Mondragon Unibertsitatea i l’acreditació professional de Sngular.

Contacta

  Sí, he llegit i accepto les Condicions d'Ús i la Política de Privacitat
  Accepto l'enviament de comunicacions comercials/newsletter
  MADRID NORTE LAB/
  Sngular. C. Labastida, 1
  28034 Madrid.
  BARCELONA LAB/
  Pallars, 73
  08018 Barcelona
  936 31 44 54
  644 55 80 19 (LEINN admissions)
  MÁLAGA LAB/
  Beatas, 34.
  29008 Málaga
  678 928 567

  info@teamlabs.es
  LEINN/ 644 55 80 19
  Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
  Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

  Together:

  Newsletter TL/

  Que el que està per venir ens enxampi informats
  Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

  Agenda/

  Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

  ¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)