MasterYourself | TeamLabs Vés al contingut

MasterYourself

ELS PROFESSIONALS OPINEN

 • “Els viatges d’aprenentatge que es realitzen a Berlín, San Francisco, la Xina i l’Índia són molt intensos i el que t’aporten és aprendre a treballar i a conviure en equip. Quan decideixes emprendre en equip has de saber quines són les fortaleses i les debilitats de cadascú i això s’aprèn millor en un viatge, perquè són 24 hores seguides en un ambient que no és el teu i et treu de la teva zona de confort”

  Ramón Romero, Màrqueting Digital (2º Generació Masteryourself)
 • “No es tracta d’una formació a l’ús en què vas a classe, escoltes al professor, fas els treballs que et manen, i uns exàmens... El que més em va cridar l’atenció va ser el que anomenen el “learning by doing”. Des del primer moment hem hagut d’adquirir una actitud proactiva i començar a treballar en el desenvolupament de projectes que impliquen un impacte social positiu”

  Alejandro Lucio López, mestre especialista en Educació Física (1º Generació Masteryourself)
 • “Aquí des del primer dia et situen en un escenari real, i això és el que més m’entusiasma, que has de sortir al carrer a buscar clients i a resoldre reptes reals des del primer moment”

  Irene Durán, Economista i apassionada de la moda (2º Generació Masteryourself)
 • “Vaig veure de seguida que Masteryourself i la filosofia de Teamlabs anaven en concordança amb persones que, com jo, potser no sabien definir el seu camí, però sí tenien clar que volien emprendre’l, aprendre des de la pràctica, d’una forma totalment diferent al típic format educatiu”.

  Jessica López, Comunicació Audiovisual (1ª Generació Masteryourself)

REINVENTA EL TEU CURRÍCULUM

MASTERYOURSELF/

És un programa de formació presencial de 12 mesos creat per reorientar la teva trajectòria professional a través de l’emprenedoria en equip de projectes innovadors propis mentre viatges pel món.

PER A QUI?

No busquem un perfil concret, sinó la diversitat. Busquem persones amb intuïció de canvi, ganes d’emprendre projectes propis i esperit obert per canviar radicalment la seva forma de treballar. Reunim perfils d’àmbits i disciplines molt variades que vulguin abordar una nova fase en la seva trajectòria professional.

Els equips MASTERYOURSELF/ ja compten amb persones emprenedores, professionals del món corporatiu, el disseny, el màrqueting, la programació, i artistes, entre d’altres. I volem enriquir-nos amb noves perspectives.

QUÈ N’OBTENS?

 1. Competències de lideratge en equip, estratègia, capacitat per a la innovació, l’emprenedoria i l’intraemprenedoria.

 2. Experiència d’emprendre en equip un projecte real propi.

 3. Capacitat per desenvolupar projectes globals descobrint la teva capacitat de canvi i d’impacte social. 

mys-photo
 7 edicions realitzades.

(De 2014 a 2017)

UN PROGRAMA BASAT EN 4 ELEMENTS:

1

PROJECTES D’EQUIP:

12 TALLERS

El treball de projecte en equip s’articula en dotze "workshops" o tallers immersius de tres dies. Són l’espina dorsal del programa i ocuparan la major part del teu temps. Han estat especialment dissenyats per articular el desenvolupament d’equip i projectes, i sintetitza diversos abordatges metodològics com el Design Thinking, les metodologies Agile i Team Academy, de Finlàndia, basat en l’aprenentatge en equip i mitjançant l’acció “learning by doing”, el qual ja ha demostrat excel·lents resultats en el nostre grau universitari LEINN.

Projectes reals en equip des del minut zero.

2

VIATGES D’APRENENTATGE:

3 DESTINACIONS

El programa inclou tres viatges d’immersió cultural, experiències inspiradores en entorns molt diversos amb un triple objectiu: explorar idees, projectes i organitzacions, desenvolupar els projectes de l’equip en altres entorns, i generar xarxa de contactes. Actualment, realitzem viatges a Berlín, San Francisco, Pune i Xangai.

Apostem per l’aprenentatge fora de l’aula. El món és la nostra Universitat.

3

MENTORIA

PERSONALITZADA

El seguiment de l’evolució personal i de projecte es realitza en sessions individuals i d’equip segons les teves necessitats amb mentors personals, entrenadors d’equip i experts en àrees específiques.

No hi ha professors ni alumnes: l’aprenentatge és mutu.

4

CONTINGUTS EMERGENTS:

10 LABORATORIS A LA CARTA

T’oferim formació individual en temes clau per a l’emprenedoria innovadora a través dels LABS/, laboratoris presencials de 10 a 15 hores impartits per experts.

Pots especialitzar-te o combinar al teu gust fins a deu LABS/ de diferents temàtiques per a una formació més interdisciplinar.

VEURE LABS/

Tu crees el teu propi programa d’aprenentatge. Certifica’t a tu mateix.

EL CAMPUS URBÀ, UN SENYAL D’IDENTITAT TEAMLABS/

basecamps-image

MASTERYOURSELF/ succeeix en els basecamps TEAMLABS/ a Madrid i a Barcelona, entorns on es barregen professionals, empreses i startups diverses. Eliminar la barrera entre el món acadèmic i el món professional és la clau per desenvolupar perfils de gran valor per a les organitzacions del segle 21.

Coneix els nostres basecamps

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

COST I FACILITATS DE PAGAMENT

El preu del curs és de 12.000€ (no inclou les despeses de viatge)

Per al màster en innovació, lideratge i emprenedoria MASTERYOURSELF/ hem desenvolupat programes de finançament innovadors que s’adeqüen a les teves circumstàncies Truca’ns i t’informarem!

DEDICACIÓ FLEXIBLE

Estimem una dedicació d’unes 20 hores setmanals.

MASTERYOURSELF/ és flexible i pot acollir diverses situacions vitals i professionals. Les fites presencials són els 12 workshops, les mentories, els 10 LABS i els 3 viatges d’aprenentatge. L’idioma principal a Masteryourself és l’anglès.

TINDRÀS EL TEU PROPI LLOC

Cada equip compta amb el seu propi espai en els basecamps de Madrid i Barcelona.

MASTERYOURSELF/ DES DE DINS: VINE ALS NOSTRES DEMOLABS/

Si vols conèixer de primera mà el màster d’emprenedors en equip MASTERYOURSELF/, no dubtis en acudir a un dels nostres DEMOLABS/, experiències pràctiques gratuïtes i informatives on podràs conèixer personalment a l’equip i aclarir tots els teus dubtes. Consulta la nostra programació de DEMOLABS/.

mys-photo