"Inspiracció" - Inspiració + Acció = Crea el teu propi camí!

Si et trobes en un moment de la teva vida en el qual t’agradaria para a pensar quines són les teves passions i com veus el teu futur professional, t’has creuat amb Inspiracció en el millor moment.

Inspiracció és una jornada d’orientació i inspiració per a estudiants i professionals, on es combinaran espais de reflexió i eines per imaginar i dissenyar el teu futur laboral. Organitzada per Teamlabs, Lau, Ako Life i Initi – equips de joves emprenedors que realitzen el Grau Universitari LEINN (Lideratge, emprenedoria i innovació) i Kollekt, equip d’emprenedors del Master Yourself.

Vine a inspirar-te amb les experiències de professionals de diferents àmbits; vine a reflexionar sobre les teves passions; vine a dissenyar el teu propi futur. Comparteix i gaudeix de la teva experiència juntament amb altres estudiants que es troben en una situació similar a la teva.

 

Inspiracció tindrà lloc per segon any consecutiu, el dissabte 16 d’abril de 2016 de 9:30 a 14h. A l’espai Makers of Barcelona (MOB, c/Bailèn, 11 08010 Barcelona). Més informació i inscripcions: http://www.inspiraccio.tk/