DEMOLAB/ DESIGN THINKING 4 EDUCATORS | TeamLabs Pasar al contenido principal

DEMOLAB/ DESIGN THINKING 4 EDUCATORS [20 MAR| 18.30H]

QUÈ APRENDREM//

 

En aquest Demolab veurem com aplicar el mètode de Design Thinking en entorns educatius a partir del disseny de processos d'aprenentatge.

 

COM//

 

Des d'un enfocament eminentment pràctic explorarem la viabilitat de les eines de Design Thinking en el disseny i execució d'activitats formatives en diferents àmbits; projectes, centres, aules, universitat,... 

 

Tindrem la oportunitat de treballar en equips multidisciplinaris, en reptes de disseny diversos per entrenar l'ús de les eines. Debatrem el disseny dels processos d'aprenentatge en els quals intervenim per canviar l'enfocament a l'hora de plantejar els reptes als quals ens enfrontem. Generarem una reflexió conjunta sobre l'aplicació immediata d'aquesta metodologia en la nostra realitat professional. 

 

Concebem aquest taller com una aportació a la comunitat educativa, amb la finalitat de generar una futura xarxa d'educadors, professionals de l'educació, apassionats per l'aprenentatge que mantinguin viu un fòrum de discussió per a la millora contínua de l'educació en el més ampli sentit de la paraula. 

 

METODOLOGIA// 

 

Learning by doing: Metodologiesd'aprenentatgeactiu.

Ús pràcticd'eines de design thinking.

Treball en equip.

Aprenentatge per projectes.

 

PER A QUI?//

 

Per a professionals interessats a conèixer el Design Thinking com a eina per a la millora dels processos d'aprenentatge en entorns educatius.  

QUI//

 

Amb Berta Lázaro, Cofundadora i Directora de TEAMLABS/ Barcelona.

 

Berta, comença l’aventura TEAMLABS/ per la seva inquietud pels mètodes d’educació alternativa i la seva experiència amb joves en processos de participació ciutadana. 

 

Aplica les tècniques de Disseny Col·laboratiu en el marc de la Ciutat i en projectes d’espai públic amb l’empresa que va fundar el 2011, Ph+, Urbanismo Ciudadano, on desenvolupar la seva carrera en el món de l’arquitectura i el paisatge. 

 

Investigadora a la Universitat Politècnica de Madrid. Màster de Disseny Urbà per la Universitat de Berkeley, Arquitecta i Paisatgista per la ETSAUN. Aquests títols, i el desenvolupament de projectes estratègics a Espanya i als EUA, parlen d’una curiositat constant per generar projectes de transformació de l’entorn físic, social, cultural i econòmic. Els projectes empresarials de LEINN/ són ara per a Berta les eines per a aquesta transformació.

DATA//

Dimecres 20 de març de 2019

De 18.30 - 20.30

 

LLOC//

TeamLabs/ Barcelona 

Pallars 73, 0818

 

ACTIVITAT GRATUÏTA