TeamLabs nou membre de 22@NETWORKBCN

portada

El passat 27 de setiembre es va celebrar al nostre Lab de Barcelona, la VI edició de la sessió SEEK & SOLVE, una iniciativa de la comissió d'innovació de 22@NetworkBCN, on es treballa per a detectar i millorar tot el referent a la innovació en aquesta comunitat i per a la ciutadania. Edicions anteriors d'aquest esdeveniment van fer-se a altres empreses 22@ com Amazon, Bosch, Strands, Cisco, Zurich...

A dins de 22@NETWORKBCN hi ha diferents comissions de treball que fan reunions periòdiques impulsant diferents espais de reflexió i acció. Emprenedoria, Empresa i medi ambiente, responsabilitat social corporativa, talent, urbanisme i territori i la d'innovació. TeamLabs participa en algunes d'aquestes comissions ja que tracten de temes que ens toquen directament.

En esta ocasió, a la comissió d'innovació, ens vam centrar en una pregunta repte: Com generar un ecosistema d'aprenentatge que permeti donar espai als professionals del segle XXI? Quins són els drivers necessaris?

Els assistents, d'empreses i entitats de la comunitat, vam poder dialogar sobre allò que hem fet fins ara i mirar endavant per impulsar noves iniciatives entorn de la innovació. Amb un grup de gent tant innovadora no es podia esperar un altre resultat que no fos interessant. La dinàmica que vam proposar de treball per equips va resultar útil per poder obtenir algunes propostes que es publicaran properament. 

 

dinámica equipos

En la sessió van participar activament explicant els seus projectes emprenedors/es del nostre grau universitari LEINN, com a exemples de la innovació i la superació dels joves dins d'un món canviant i desconegut. També va ser interessant pels nostres leinners poder participar de primera mà amb empreses del món real, hablar amb ells i, fins i tot, fer alguna proposta de negoci als assistents. No podien deixar passar una ocasió com aquesta!

Estem molt contents de poder formar part d'aquesta comunitat d'empenedoria i innovació que va molt aliniada amb tot el que fem a TeamLabs/ i esperem ser un agent impulsor i transformador des del primer minut. Com diu el lema de l'associació 22@NETWORKBCN, "La unió fa la força; la interacció, l'èxit"

Networking