Daily News/

Convenis amb residències universitàries a Madrid, Barcelona i Màlaga

Convenis amb residències universitàries a Madrid, Barcelona i Màlaga

Des de TeamLabs/ comptem amb diferents convenis amb residències d’estudiants a Madrid, Barcelona i Màlaga, ciutats on es troben els nostres laboratoris d’aprenentatge. Volem facilitar l’allotjament a les persones emprenedores que fan el grau oficial LEINN que venen d’altres ciutats espanyoles o internacionals.

Nicolás Rodríguez del grau LEINN, escollit millor emprenedor universitari d’Espanya 2024 en els premis internacionals GSEA

Nicolás Rodríguez del grau LEINN, escollit millor emprenedor universitari d’Espanya 2024 en els premis internacionals GSEA

Nicolás Rodríguez Murray, que cursa 4t del Grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) de TeamLabs i Mondragon Unibertsitatea, ha estat elegit com el millor emprenedor universitari d’Espanya 2024 als premis internacionals GSEA (Global Students Entrepreneurs Awards), a la final celebrada ahir a Barcelona. Un reconeixement que li permetrà participar a la final europea, que se celebrarà a Londres del 5 al 7 de març, a més de poder optar a la final mundial que tindrà lloc el mes de maig.

IKEA Hack: 6 equips, 1 repte, 6 hores per a solucionar-ho

IKEA Hack: 6 equips, 1 repte, 6 hores per a solucionar-ho

El passat 29 de novembre, vam acollir en el nostre laboratori d’aprenentatge radical de Barcelona als treballadors d’IKEA d’Espanya i diferents països europeus, amb motiu del #IKEAHack, un hackathon per a solucionar el repte de la mobilitat del talent dins de l’organització.

A TEAMLABS/ seguim #AprenentEnQuarentena des de casa

A TEAMLABS/ seguim #AprenentEnQuarentena des de casa

Hem desenvolupat un manual de funcionament dels equips de LEINN en remot que podem compartir de forma gratuïta amb qui hi estigui interessat: és obert per a escoles, universitats, autònoms, empreses, corporacions. El manual és un document viu. Hem completat una primera versió però la idea és que es vagi enriquint a mesura que anem aprenent d’aquesta situació. Podeu descarregar-lo aquí

30 estudiants participen al Bootcamp de mSchools + TeamLabs/

30 estudiants participen al Bootcamp de mSchools + TeamLabs/

[video:https://www.youtube.com/watch?v=AoGYXVrF38k&feature=youtu.be width:560 height:315]

30 estudiants de batxillerat guanyadors dels #StudentAwards 2019 de mSchools de la Mobile World Capital, participen al BOOTCAMP d’emprendedors a TeamLabs/ per a portar la seva app guanyadora al món real.

In the media

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)