Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Reportatge a TV3 sobre el grau LEINN, la primera titulació oficial en emprenedoria procedent de Finlàndia

13 de November de 2014

 

‘Valor Afegit’, el programa econòmic de referència de la Televisió de Catalunya (TV3) ens va fer una visita a Barcelona interessats en conèixer la primera titulació oficial en emprenedoria existent al territori espanyol: el Grau Universitari Internacional en Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN).

 

Aquest grau empra un sistema desenvolupat amb èxit a Finlàndia en els darrers 20 anys, que es basa en tres pilars bàsics: aprendre fent, emprendre en equip i viatges d’aprenentatge internacionals. Els estudiants no són alumnes, sinó emprenedors. Des del primer any de carrera, creen una empresa real, treballen amb clients reals, amb projectes de veritat i han de facturar per superar el curs, entre d’altres objectius. No hi ha professors, sinó entrenadors i les aules es substitueixen per entorns laborals actuals, com els espais de coworking, on emprenedors de diferents disciplines posen en marxa els seus projectes en un entorn col·laboratiu i creatiu. La visió global i la capacitat per fer negocis a qualsevol indret del món s’adquireix a través de viatges formatius a Finlàndia, Sant Francisco (EUA), Xina i Índia. 

 

El grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) que Teamlabs imparteix a Madrid i a Barcelona, junt amb la Universitat de Mondragón, és una títulació oficial de grau reconeguda pel Ministerio de Educación y Cultura y Deporte dins el marc Espacio Europeo de Educación Superior (EEES).

A Barcelona, LEINN s’imparteix des del curs 2014/15 a l’espai de coworking Makers of Barcelona (MOB).

 

Si estàs interessat en aquest grau i vols rebre més información, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir a  les nostres jornades de portes obertes.

BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
678 928 567
644 55 80 19 (LEINN admisiones)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)