Som un Laboratori d’Aprenentatge Radical i portem 10 anys embolicant-la

TL > Qui som
I ara? Ara ‘fracassem’ més, més ràpid i cada vegada millor.
Ens llancem cinc socis/as a aquesta aventura en 2011, en plena crisi econòmica, sense més finançament que els nostres propis estalvis, però amb ganes de resoldre Big F**king Problems com la desocupació juvenil o el desfasament entre el sistema universitari i la realitat.

Tot comença amb LEINN, el primer grau oficial a Espanya de Lideratge Emprenedor i Innovació. Era ja un títol oficial de la Universitat de Mondragón, basat en la innovadora metodologia finlandesa Team Academy. Però vam voler fer un pas més enllà i vam proposar treure el programa del campus universitari per a traslladar-lo a un entorn urbà, un espai híbrid de creació i educació connectat amb la ciutadania, les empreses, i altres comunitats de pràctica. En definitiva: un laboratori d’aprenentatge radical.

10 anys després, comptem amb una comunitat d’aprenentatge amb més de 2.500 emprenedors/as, que han après a muntar projectes reals des de zero i en equip. Hem llançat més de 50 equips i 1000 projectes. També hem estès la nostra metodologia a itineraris especialitzats en la transformació de la comunitat educativa i hem llançat propostes per a la transformació de les empreses. En paral·lel, hem dut a terme nombrosos projectes de laboratoris personalitzats en aquests dos àmbits, sempre comptant amb l’error com a part de l’aprenentatge. I ara? ‘Fracassem’ més, més ràpid i cada vegada millor.
BERTA LÁZARO, sòcia fundadora i Directora del Lab de Barcelona i Félix Lozano, soci fundador i actual CEO de TeamLabs/
Som més mestissos i exploradors que mai.

Ara, en gran. Ja tenim bases permanents a Madrid, Barcelona i Màlaga i estacionals a San Francisco, Nova York, Berlín, Hèlsinki, Mumbai i Xangai. I nous socis/as que ens ajuden a fer créixer aquesta comunitat d’aprenentatge: Mondragon Unibertsitatea, la universitat de la Corporació Mondragón, la major cooperativa del món; i la multinacional espanyola de tecnologia i transformació digital Sngular.

Estem més ben acompanyats, som més forts, més diversos, més humanistes, més tecnològics. Som la nostra millor versió, una més enriquida, més multicultural. Llestos per a transformar als joves talents, les empreses, les institucions educatives i les administracions públiques per a fer realitat el nostre propòsit: fer del món un laboratori d’aprenentatge radical per a abordar els grans problemes d’aquesta societat de la incertesa.

En què creiem?

Abordem els reptes en manera laboratori des d’una mentalitat d’aprenentatge.

En aquest món tan canviant i imprevisible, l’única cosa que sabem és que res roman. Les capacitats i habilitats per a explorar el desconegut amb naturalitat i sense por són les més precises en el món que vivim. Per això, abordem els reptes en manera laboratori, des d’una mentalitat d’aprenentatge, experimentant i fent.
En TeamLabs/ com en la vida mateixa, o estàs disposat a perdre’t o estàs perdut. Creiem que aprendre és viure i viure és aprendre. Aprendre és la nostra manera d’estar en el món. És el nostre estil per a resoldre problemes. És la nostra estratègia per a anticipar-nos. És la nostra mentalitat per a navegar la incertesa: sense por a no saber.

El nostre propòsit: Fer del món un laboratori d’aprenentatge radical per a abordar els grans problemes d’aquesta societat de la incertesa.
Aprendre és la nostra manera d’estar en el món.
#FER DEL MÓN

Naixem amb una ambició global i actuem amb la sensibilitat local.

#UN LABORATORI D’APRENENTATGE RADICAL

Laboratori: experimentant, sempre en revisió, equivocant-nos. Aprenentatge: creem entorns d’innovació ràpida i  autopropulsió. Radical: en cerca de l’arrel i l’essència.

#PER A ABORDAR ELS GRANS PROBLEMES

Per a transformar indústries senceres a través de projectes amb impacte, generant riquesa, valor i ocupació i a través de persones i mentalitats lliures i autònomes.

#D’AQUESTA SOCIETAT DE LA INCERTESA

En un context d’alta transformació en el qual ens sentim còmodes i que abordem amb naturalitat.

Aprendre és la nostra manera d’estar en el món.
0% drama i 100% execució. Escoltem i dubtem.

#HUMILS: Persones normals i diverses que fem coses extraordinàries en equips d’alt rendiment.

#COMPROMÈS/AS: Persones que fem el que diem, amb 0% drama i 100% execució. Escoltem i dubtem.

#VALENTS: Demanem perdó en lloc de permís. I clar que ens equivoquem, però cada vegada millor. Fos pors! Tenim talent i equip!

#OBERTS/AS: Som bons amfitrions, perquè com més cuidem i més donem, més obtenim. Guanyem quan involucrem a uns altres, connectem parts i combinem actius.

La nostra visió: la revisió permanent per a crear el nou
MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.