TeamLabs | Campus de innovación y emprendimiento Vés al contingut

Inici

AGENDA

24 OCT | 10.30H

Vols formar part de la propera generació de LEINNers?

El dissabte 24 d'octubre de 10:30 a 12:00 farem una sessió informativa PRESENCIAL i ONLINE sobre el grau universitari LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) que realitzem al laboratori d'aprenentatge TEAMLABS y la...

21 OCT | 18H

¿Cómo aprender a navegar la complejidad y el cambio como parte de nuestro día a día profesional y personal? Con Elizabeth Pastor, de Humantific New York.

22 OCT |6 PM

En este webinar aprenderás con Rocío Martín tips prácticos y recomendaciones sobre cómo comunicar eficazmente en reuniones virtuales, entrevistas de trabajo, pitch virtuales, conferencias online, clases o cualquier otra situación comunicativa a...

24 OCT | 10.30H

¿Quieres formar parte de la próxima generación de LEINNers?

El sábado 24 de octubre, a las 10.30, realizaremos una sesión informativa online sobre el grado LEINN (Liderazgo Emprendedor e Innovación) que imparte el laboratorio de aprendizaje TEAMLABS y la Universidad de...

PROGRAMES

LEINN/

Grau universitari oficial: Quatre anys de formació en emprenedoria, lideratge i innovació.

LABS/

10 hores de formació presencial pràctica en continguts emergents

MASTERYOURSELF/

12 mesos d’aprenentatge en equip amb projectes reals per reinventar la teva trajectòria professional.

basecamp-madrid

BASECAMP

MADRID

 TEAMLABS/ es situa a un edifici històric de 2.000 metres en ple centre del barri de la Llatina.

basecamp-barcelona

BASECAMP

BARCELONA

El campus TEAMLABS/ és el nostre espai inspirador de treball, situat al barri de Poblenou.

 • SOM UN LABORATORI D’EQUIPS: EDUCACIÓ FINLANDESA

  Ens basem en l’equip com a vehicle de creixement i aprenentatge, treballant amb una metodologia específicament dissenyada per a això, la de Team Academy i el Design Thinking.
 • LEARNING BY DOING

  "S’aprèn fent i, si no es fa, no s’aprèn". A TEAMLABS/ no ens van els simulacres ni la teoria per se: ens agrada actuar i aprendre’n. Des del minut zero, les nostres team companies treballen en projectes reals, amb usuaris i necessitats reals.
 • ESBORREM LA FRONTERA ENTRE EL MÓN ACADÈMIC I EL PROFESSIONAL

  El nostre aprenentatge no succeeix a les aules aïllades del món. Ens integrem en ecosistemes híbrids on les coses, naturalment, succeeixen. On es generen els models de negoci i els perfils professionals del futur.
 • VOLEM REVOLUCIONAR L’EDUCACIÓ

  Volem contribuir a l’enfortiment d’una classe professional compromesa proactivament amb el món, innovadora i oberta a la col·laboració.