TeamLabs | Campus de innovación y emprendimiento Vés al contingut

Inici

AGENDA

12 SEP | 18H

Sesión informativa sobre el nuevo Máster en Facilitación del Aprendizaje e Innovación  (LIT. Learn. Innovate. Teach each other), que lanzamos en septiembre conjuntamente con Mondragon Unibertsitatea.

25 SEP | 17H

Taller experiencial para poder adquirir metodologías y estrategias para poder facilitar procesos de aprendizaje e innovación, tanto en entornos docentes, como corporativos. 

28 SEP

Visitas guiadas del festival de arquitectura y diseño Open House Madrid a nuestro laboratorio de aprendizaje, ubicado en una antigua Casa-Palacio del Duque de Alba.

18 OCT I 17 y 19 H

Con motivo de la gran fiesta del patrimonio cultural de la ciudad  abrimos al público nuestro laboratorio de aprendizaje, ubicado en la primera planta de una Casa-Palacio del Duque de Alba. 

PROGRAMES

LEINN/

Grau universitari oficial: Quatre anys de formació en emprenedoria, lideratge i innovació.

LABS/

10 hores de formació presencial pràctica en continguts emergents

MASTERYOURSELF/

12 mesos d’aprenentatge en equip amb projectes reals per reinventar la teva trajectòria professional.

basecamp-madrid

BASECAMP

MADRID

 TEAMLABS/ es situa a un edifici històric de 2.000 metres en ple centre del barri de la Llatina.

basecamp-barcelona

BASECAMP

BARCELONA

El campus TEAMLABS/ és el nostre espai inspirador de treball, situat al barri de Poblenou.

 • SOM UN LABORATORI D’EQUIPS: EDUCACIÓ FINLANDESA

  Ens basem en l’equip com a vehicle de creixement i aprenentatge, treballant amb una metodologia específicament dissenyada per a això, la de Team Academy i el Design Thinking.
 • LEARNING BY DOING

  "S’aprèn fent i, si no es fa, no s’aprèn". A TEAMLABS/ no ens van els simulacres ni la teoria per se: ens agrada actuar i aprendre’n. Des del minut zero, les nostres team companies treballen en projectes reals, amb usuaris i necessitats reals.
 • ESBORREM LA FRONTERA ENTRE EL MÓN ACADÈMIC I EL PROFESSIONAL

  El nostre aprenentatge no succeeix a les aules aïllades del món. Ens integrem en ecosistemes híbrids on les coses, naturalment, succeeixen. On es generen els models de negoci i els perfils professionals del futur.
 • VOLEM REVOLUCIONAR L’EDUCACIÓ

  Volem contribuir a l’enfortiment d’una classe professional compromesa proactivament amb el món, innovadora i oberta a la col·laboració.