30 estudiants participen al Bootcamp de mSchools + TeamLabs/

mschools bootcamp

Per Ainhoa Zamora, lider Bootcamp a TL/

Quan el món digital i l'analògic es creueun: com mSchools i TEAMLABS/, prototipem junts el bootcamp dels #StudentsAwards de mEducation.

Educació Mobile a les aules

Què passa quan una institució internacional com la Mobile World Capital Barcelona es planteja incidir directament a les aules per a la integració de les noves tecnologies? que un programa com mSchools és una realitat i a TEAMLABS/ ens motiva molt treballar conjuntament amb ells per afrontar aquest repte. 

mSchools té com a objectius ajudar a la comunitat educativa a desenvolupar noves i importants habilitats digitals. S'enfoquen en tres àrees de treball principal: la promoció de l'aprenentatge amb la tecnologia mòbil, la millor de les competències digitals i l'esperit emprenedor, i també la construcció d'un entorn obert per a mEducation (la branca educativa que engloba mSchools dins de la Mobile World Capital Barcelona). 

Prototipant per al món real

És més en aquest segon àmbit a on TEAMLABS/ aportem el nostre granet de soora, habent entrenat als 6 equips guanyadors del #StudentAward2019 durant 4 mesos.

Els 6 equips son ECOBUY, TRIA-LA, FASTCAN, OGU, PECO y MAAT. Sis projectes que neixen d'identificar una necessitatreal en els seus centre educatius o poblacions on viuen, i el desenvolupament d'una app com a eina per a resoldre els seus reptes.  

Cada equip guanyador ha comptat amb un mentor/a de l'equip de TEAMLABS/, sis sessions de feedback online als seus projectes, així com quatre sessions presencials de formació i entrenament en quatre àrees clau: treball en equip, prototipat de productes o serveis, models de negoci i comunicació.

De fet cadascun dels experts implicats en aquests sessions formatives han estat entrevistats per l'equip de comunicació de mSchools i s'han creat aquestes peces:

“Design Thinking a l'aula” de Ainhoa Zamora, Team Coach de TL/ i líder del bootcamp a TL/

“Com vendre la teva App al mercat” de Pau Font, Director de Talent i Comunicació a TL/ BCN i mentor de MAAT

“Com insertem la nostra solució a la societat” de Luis García, Team Coach de TL/ i mentor d'ECOBUY

“La necessitat de prototipar par a aprendre” de Josianito Llorente, Team Coach de MTA Bilbao. 

Hem tingut molts aprenentatges tant els 6 equips guanyadors, com l'equip de mSchools i també el nostre equip posant en marxa, per primera vegada, aquest bootcamp. Si teniu curiositat pera conèixer més a fons com ha estat el procés d'aprenentatge, els resultats obtinguts, el fantàstic equip professional del Bootcamp, etc, doneu un cop d'ull a la landing que hem creat a mesura que el bootcamp anava avançant. 

Equips guanyadors: nosaltres ja vam fer el primer pas, ara us toca a vosaltres continuar amb les vostres apps i generar l'impacte social positiu que tant desitgeu. Seguirem aprenent!