Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

30 estudiants participen al Bootcamp de mSchools + TeamLabs/

mschools_cover
3 de March de 2020

Per Ainhoa Zamora, lider Bootcamp a TL/

Quan el món digital i l’analògic es creueun: com mSchools i TEAMLABS/, prototipem junts el bootcamp dels #StudentsAwards de mEducation.

Educació Mobile a les aules

Què passa quan una institució internacional com la Mobile World Capital Barcelona es planteja incidir directament a les aules per a la integració de les noves tecnologies? que un programa com mSchools és una realitat i a TEAMLABS/ ens motiva molt treballar conjuntament amb ells per afrontar aquest repte. 

mSchools té com a objectius ajudar a la comunitat educativa a desenvolupar noves i importants habilitats digitals. S’enfoquen en tres àrees de treball principal: la promoció de l’aprenentatge amb la tecnologia mòbil, la millor de les competències digitals i l’esperit emprenedor, i també la construcció d’un entorn obert per a mEducation (la branca educativa que engloba mSchools dins de la Mobile World Capital Barcelona). 

Prototipant per al món real

És més en aquest segon àmbit a on TEAMLABS/ aportem el nostre granet de soora, habent entrenat als 6 equips guanyadors del #StudentAward2019 durant 4 mesos.

Els 6 equips son ECOBUY, TRIA-LA, FASTCAN, OGU, PECO y MAAT. Sis projectes que neixen d’identificar una necessitatreal en els seus centre educatius o poblacions on viuen, i el desenvolupament d’una app com a eina per a resoldre els seus reptes.  

Cada equip guanyador ha comptat amb un mentor/a de l’equip de TEAMLABS/, sis sessions de feedback online als seus projectes, així com quatre sessions presencials de formació i entrenament en quatre àrees clau: treball en equip, prototipat de productes o serveis, models de negoci i comunicació.

De fet cadascun dels experts implicats en aquests sessions formatives han estat entrevistats per l’equip de comunicació de mSchools i s’han creat aquestes peces:

[video:https://youtu.be/RJW_lD-5Ti4]

“Design Thinking a l’aula” de Ainhoa Zamora, Team Coach de TL/ i líder del bootcamp a TL/

[video:https://youtu.be/77LadIPD6Ls]

“Com vendre la teva App al mercat” de Pau Font, Director de Talent i Comunicació a TL/ BCN i mentor de MAAT

[video:https://www.youtube.com/watch?v=AoGYXVrF38k&feature=youtu.be]

“Com insertem la nostra solució a la societat” de Luis García, Team Coach de TL/ i mentor d’ECOBUY

[video:https://youtu.be/yx2tZUpnVBc]

“La necessitat de prototipar par a aprendre” de Josianito Llorente, Team Coach de MTA Bilbao. 

Hem tingut molts aprenentatges tant els 6 equips guanyadors, com l’equip de mSchools i també el nostre equip posant en marxa, per primera vegada, aquest bootcamp. Si teniu curiositat pera conèixer més a fons com ha estat el procés d’aprenentatge, els resultats obtinguts, el fantàstic equip professional del Bootcamp, etc, doneu un cop d’ull a la landing que hem creat a mesura que el bootcamp anava avançant. 

Equips guanyadors: nosaltres ja vam fer el primer pas, ara us toca a vosaltres continuar amb les vostres apps i generar l’impacte social positiu que tant desitgeu. Seguirem aprenent!

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)