Reportatge a TV3 sobre el grau LEINN, la primera titulació oficial en emprenedoria procedent de Finlàndia

 

‘Valor Afegit’, el programa econòmic de referència de la Televisió de Catalunya (TV3) ens va fer una visita a Barcelona interessats en conèixer la primera titulació oficial en emprenedoria existent al territori espanyol: el Grau Universitari Internacional en Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN).

 

Aquest grau empra un sistema desenvolupat amb èxit a Finlàndia en els darrers 20 anys, que es basa en tres pilars bàsics: aprendre fent, emprendre en equip i viatges d’aprenentatge internacionals. Els estudiants no són alumnes, sinó emprenedors. Des del primer any de carrera, creen una empresa real, treballen amb clients reals, amb projectes de veritat i han de facturar per superar el curs, entre d’altres objectius. No hi ha professors, sinó entrenadors i les aules es substitueixen per entorns laborals actuals, com els espais de coworking, on emprenedors de diferents disciplines posen en marxa els seus projectes en un entorn col·laboratiu i creatiu. La visió global i la capacitat per fer negocis a qualsevol indret del món s’adquireix a través de viatges formatius a Finlàndia, Sant Francisco (EUA), Xina i Índia. 

 

El grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) que Teamlabs imparteix a Madrid i a Barcelona, junt amb la Universitat de Mondragón, és una títulació oficial de grau reconeguda pel Ministerio de Educación y Cultura y Deporte dins el marc Espacio Europeo de Educación Superior (EEES).

A Barcelona, LEINN s’imparteix des del curs 2014/15 a l’espai de coworking Makers of Barcelona (MOB).

 

Si estàs interessat en aquest grau i vols rebre més información, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir a  les nostres jornades de portes obertes.