Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Arriba a Barcelona Innovate or Die!, l’esdeveniment finlandès d’innovació per joves

cartel_innovate_or_die_en_baja
20 d'October de 2016

El dijous 27 d’octubre arriba per primer cop a Barcelona Innovate Or Die! (www.innovateordiebcn.com), una competició d’innovació finlandesa en la que 120 estudiants universitaris treballaran en equips per generar solucions creatives a reptes reals platejats per empreses.

L ‘iniciativa ha estat organitzada per Initi, empresa formada per 18 joves emprenedors del grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria e Innovació) de Barcelona, amb el suport del laboratori d’aprentatge Teamlabs i la universitat de Mondragon amb la metodologia finlandesa Team Academy, que no es basa ni en professors ni en aules, sinó en el principi del Learning By Doing i el treball en equip

Aquesta competició, que es celebrarà durant 24 hores (comença el dijous 27 i finalitza el divendres 28 pel matí) en la Residència Universitària Àgora de Barcelona, es una experiència  d’aprentatge única que aproparà als participants al mon empresarial alhora que proporcionarà noves eines de treball en equip, i de generació i prototipat de solucions innovadores

Al inici de la jornada, les empreses participants, Blue BBVA (sponsor oficial de l’esdeveniment), Fragàncies Benetton, grup CETT i Pyrum, proposaran reptes, i els equips hauran d’idear solucions amb el suport d’un equip d’emprenedors finlandesos de Team Academy i de mentors, entre ells Ibai Martínez de Teamlabs, Genís Roca de RocaSalvatella, i David López de Phios. Al final de l’esdeveniment els joves presentaran els seus projectes davant de representats de les empreses. L’equip d’estudiants que generi millor solucions seleccionades per cada empresa rebrà un premi de 1000€. A mes a mes, previ a l’esdeveniment els joves participants rebran una formació en Teamlabs a on aprendran els principis bàsics del Design Thinking, eina de generació d’idees, lideratge i prototipat.

Els joves interessats poden inscriure’s de forma gratuïta a traves de la web Innovate Or Die! Abans del dilluns 24 d’Octubre. Els equips seleccionats tindran a mes a mes estància i pensió completa inclosa.

Innovate Or Die! es una idea que neix a Jyvaskyla, Finlàndia al 2013 per un equip d’emprenedors de la Universitat Tiiiakatemia (Team Academy). 3 anys mes tard, l’esdeveniment ja s’ha realitzat a 3 països diferents i amb l’estrena a Barcelona ja seran 4 ciutat les que ho acolliran.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=XMHGQH3bnUs&feature=youtu.be width:600 height:600 autoplay:0]
MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
912 96 60 17 / 623420206 (centraleta y administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
reservasmad@teamlabs.es (lloguer de sales)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
678 928 567
644 55 80 19 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)