Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Comença a Barcelona “l’Entrepreneurial Computing Bootcamp for Kids: The Future Is Now!”

teamlabs_bootcamp_bcn
16 de July de 2018

El laboratori d’aprenentatge radical en emprenedoria TEAMLABS, en aliança amb l’escola francesa de programació creativa Magic Makers, ha llençat la primera edició de l’Entrepreneurial Computing Bootcamp for Kids: The Future Is Now! finançat pel Departament d’Estat amb el suport de les ambaixades dels EUA a Madrid i París.

 

Es tracta d’un campament d’estiu de dues setmanes que ha començat avui a Barcelona a la seu de Teamlabs (C/Casp, 80) i en el que participaran 60 nenes i nens de 1er i 2n de l’ESO. Té per objectiu respondre a un dels grans reptes de la nostra societat actual: ¿Com inspirar i formar a la generació de nens i adolescents que liderarà i transformarà la societat d’un futur proper? El treball en equip, la resolució de problemes complexos i l’entrenament de la seva confiança creativa són elements clau per abordar aquest gran repte.

 

La intersecció de l’emprenedoria i la tecnologia en el camp formatiu són l’eix de la proposta pedagògica que ensenyarà certes bases de programació informàtica als participants, a la vegada que treballen en projectes d’una manera pràctica, divertida i memorable, amb les metodologies “learning by doing” i “design thinking” que aplica Teamlabs en el seu grau oficial LEINN (Lidertge, Emprenedoria i Innovació).

 

Al llarg del programa, els participants, dividits per equips, tindran l’oportunitat de seleccionar un dels grans reptes de la Humanitat en el segle XXI: un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que va fixar les Nacions Unides amb l’objectiu de que es compleixin al 2030 i que inclouen des de l’eradicació de la pobresa, el consum responsable, la reducció de la desigualtat o la lluita contra el canvi climàtic, entre d’altres.  Després d’haver seleccionat el repte sobre el que treballaran, desenvoluparan solucions que donin resposta al mateix; aquestes solucions, a la seva vegada, hauran d’afegir un element tecnològic en la proposta de solució.

 

Aquest programa se està desenvolupant de forma simultània aquest estiu a Barcelona, Madrid i París i impactarà a almenys 240 nenes i nens.

 

Sobre Teamlabs.- És un laboratori d’aprenentatge radical, amb seus a Barcelona i Madrid, que té com objetiu revolucionar l’educació i formar als professionals que la societat actual requereix: amb capacitat de crear projectes en equip amb impacte positiu a la societat, que siguin innovadors i amb una mentalitat global. Els seus programes es caracteritzen per una innovadora metodologia pedagògica d’origen finlandès que difumina les barreres entre els mons acadèmics i professional, basats en tres pilars bàsics: learning by doing (aprendre fent), emprenedoria en equip, i viatges d’aprenentatge internacionals.  Sense classes, ni aules, ni professors, si no entrenadors d’equip.  Des de el primer dia els alumnes creen una empresa pròpia real en equip, amb la que aprenen, creixen i viatgen desenvolupant projectes empresarials per tot el món.  Amb aquesta metodologia imparteix l’únic grau oficial universitari d’emprenedoria LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació), conjuntament amb la Mondragón Team Academy (MTA) unitat d’emprenedoria que va néixer al 2008 a la Facultat de Ciències Empresarials de la Universitat de Mondragón amb la col·laboració de TiimiAkatemia a Finlandia

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.