Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Convenis amb residències universitàries a Madrid, Barcelona i Màlaga

21 de March de 2024

Des de TeamLabs/ comptem amb diferents convenis amb residències d’estudiants a Madrid, Barcelona i Màlaga, ciutats on es troben els nostres laboratoris d’aprenentatge. Volem facilitar l’allotjament a les persones emprenedores que fan el grau oficial LEINN que venen d’altres ciutats espanyoles o internacionals.

A més, a través de les col·laboracions que hem tancat, es pot optar a diversos beneficis per ser LEINNer.

LIVENSA LIVING A MADRID, BARCELONA I MÀLAGA

Piscina, gimnàs, biblioteca, salons privats, cinema, terrassa, zona de jocs i molt més. Livensa Living us ofereix una experiència completa amb totes les comoditats. Les habitacions són de dos tipus: estudi amb kitchenette i estudi amb cuina, tots dos individuals i amb bany privat.

→ UBICACIÓ: una seu a Màlaga (Livensa Living Màlaga Fira), dues seus a Barcelona (Livensa Living Marina i Livensa Living Diagonal Alt) i tres a Madrid (Livensa Living Aravaca-Madrid, Getafe i Alcobendas).

→ BENEFICIS: 100 € de descompte en reserves d’un any acadèmic o 50 € de descompte en reserves de semestre.

MI CAMPUS A BARCELONA

Disposa d’habitacions individuals amb bany i cuina privada d’ús compartit. Totes tenen aire condicionat, calefacció i connexió WiFi. També ofereix pàrquing per a moto o cotxe com a servei extra. Es pot triar entre 3 tipus d’estada: curs complet, per mes o per dies.

→ UBICACIÓ: situada al carrer Ramon Llull al costat del Campus Diagonal-Besòs.

→ BENEFICIS: 5% de descompte sobre la tarifa de curs complet i els diferents paquets de serveis reservant a través del web.

ONIX A BARCELONA

Totes les habitacions comparteixen els mateixos serveis bàsics. Poden ser d’ús privat o compartit amb una altra persona. Entre els espais comuns hi ha sales d’estudi silencioses o per a grups, espais d’oci indoor i una terrassa amb piscina.

→ UBICACIÓ: situada al carrer Sardenya, 101, al barri del Poblenou.

→ BENEFICIS: 15% de descompte a la matrícula.

SMART RESIDENCIAS A MADRID

Comparteix pis amb estudiants de la teva edat i nivell d’estudis similar. Els allotjaments estan tutelats als millors barris de Madrid i inclouen els serveis típics de residència (pensió completa, bugaderia, neteja, etc.) perquè no hagis de preocupar-te per res, només a superar LEINN i gaudir de Madrid.

→ UBICACIÓ: disposen de diversos allotjaments repartits per la ciutat. És recomanable preguntar directament al centre perquè valorin quina opció s’adapta millor a tu.

→ BENEFICIS: reserva prioritària, 50% a la matrícula i contractació flexible.

SPOTAHOME A MADRID, BARCELONA I MÀLAGA

Lloga un pis o una habitació a qualsevol de les tres ciutats a través de la seva plataforma. Spotahome s’encarrega de visitar els pisos per tu i verifica les propietats perquè no t’emportis sorpreses.

→ UBICACIÓ: cerca directament la teva ciutat i fes servir els diferents filtres per ajustar la cerca a les teves necessitats.

→ BENEFICIS: 25% de descompte a la tarifa de reserva.

THE SOCIAL HUB A BARCELONA

Un concepte centrat en la comunitat que combina un hotel boutique, residència d’estudiants i habitacions per a estades llargues juntament amb bars, gimnàs, terrasses, solàriums i un terrat amb piscina i bar que té unes boniques vistes panoràmiques.

→ UBICACIÓ: a Barcelona compta amb dues ubicacions, al carrer Sancho d’Àvila, 225, i a l’avinguda Paral·lel, 101.

→ BENEFICIS: 2,5% de descompte en habitació individual o doble i prioritat en cas de llista d’espera.

XIOR RESIDÈNCIES A BARCELONA I MÀLAGA

Les habitacions individuals i dobles de la residència d’estudiants Xior estan dissenyades perquè t’hi trobis com a casa. Totes disposen de bany privat i un petit office, on tindràs la teva nevera, un microones i un equipament comfortable, modern i funcional. Tot el que necessites per centrar-te en el que és realment important: el teu aprenentatge i la teva nova vida.

→ UBICACIÓ: dues seus a Màlaga (XIOR Teatinos i XIOR Talaia) i tres seus a Barcelona (XIOR Collblanc, XIOR The Lofttown i XIOR Diagonal Besòs).

→ BENEFICIS: 100% de descompte a la matrícula, 25 € de descompte a les mensualitats. Reserves sota disponibilitat (prioritat en cas de llista d’espera).

YUGO A MADRID I BARCELONA

Yugo ha aconseguit crear tota una comunitat arreu del món a través dels seus espais i posant l’acompanyament al centre. Tenim convenis a 7 de les seves residències.

→ UBICACIÓ: cinc seus a Madrid (Emilia Pardo Bazán, Nuevo Norte, Maravillas, El Faro, Claraval) i dues a Barcelona (Aleu i Claravall).

→ BENEFICIS: 25 serveis de rentat i assecat per curs, reserves sota disponibilitat (prioritat en cas de llista d’espera).

Recordeu que per gaudir dels beneficis, heu d’obtenir l’admissió a LEINN i cursar el grau el pròxim curs.

Si tens qualsevol dubte escriu-nos a:

Admissions Madrid/ admisionesmad@teamlabs.es
Admissions Barcelona/ admisionesbcn@teamlabs.es
Admissions Málaga/ admisionesmlg@teamlabs.es

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.