Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

ENRIQUE CAT, EN LA LLISTA FORBES DELS 30 JOVES AMB MÉS TALENT D’ESPANYA

enrique_foto_portada_forbes_ok
20 d'October de 2017

Enrique Cat, cofundador de Nostoc Biotech, de la primera promoció del grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) a Madrid, ha estat reconegut per Forbes com un dels 30 talents més prometedors d’Espanya amb menys de 30 anys. La revista Forbes elabora per primera vegada a Espanya el llistat “30 Under 30”, comissariat per James Costos, exAmbaixador d’EUA a Espanya, que distingeix als 30 joves més innovadors i inspiradors del nostre país que tenen com a missió: canviar el món. 

Enrique Cat s’ha proposat millorar aquest món impulsant una agricultura sense pesticides químics. Cat va començar Biologia, i la va deixar per continuar la seva formació a Teamlabs, laboratori de Madrid de Mondragon Team Academy (MTA), sent dels primers que va realitzar el primer grau oficial europeu en Emprenedoria, Lideratge i Innovació (LEINN) amb un model aprenentatge “disruptiu”  que permet crear als professionals del present i futur, formant a joves per emprendre en equip en projectes i empreses reals, amb una perspectiva de ciutadans globals descobrint la seva capacitat de canvi i impacte social. Mentre realitzava LEINN, va crear en Nostoc Biotech en 2014 al costat de Guillermo Herrero, un altre emprenedor amb més de 15 anys d’experiència en projectes d’agricultura. Avui treballa per Nostoc un equip de 10 persones, creant una gamma de productes ecològics únics, basats en comunitats de microorganismes vius procedents de l’humus de cuc, molt efectius contra plagues i malalties d’enorme impacte econòmic, com la “yesca”, l’aranya vermella, els nematodes, etc. Els seus adobs i solucions de fertilització i protecció sense químics ja s’utilitzen en tota Espanya, amb gran penetració a Almeria, Granada i Huelva. També s’està desenvolupant un e-commerce on es podran adquirir els productes de Nostoc en formats petits, especialment pensats per a petits horts i jardins.

Enrique Cat i el seu projecte Nostoc Biotech ha obtingut diversos premis i reconeixements. Enrique ha estat al 2017 el guanyador a Espanya de la Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), la major competició mundial d’emprenedors universitaris. Així mateix, l’empresa va ser seleccionada per participar al programa CRECES de UNLTD, prestigiosa organització de foment de l’emprenedoria social. I en 2016, Nostoc va ser una de les 3 primeres empreses que va obtenir un finançament, de 250.000€, de la Borsa Social, la primera plataforma espanyola de “equity crowdfunding” aprovada per la CNMV  que es dedica a finançar exclusivament empreses amb un impacte social i mediambiental positiu.

Enhorabona a tota la comunitat Teamlabs/ Mondragon Team Academy, a Enrique Cat i a tots els joves emprenedors i innovadors seleccionats per Forbes 30! 

Alberto Cabanes, Alex Sicart Ramos, Andrea Dopico Cafarrelli, Antonio Espinosa, Arantxa Unda, Ariadna Masó, Borja Moreno de los Ríos, César Velasco Muñoz, Cristina Balbas, Daniel Stix, David Andrés, Enrique Cat, Irene Escolar, Jaime Riesgo, Javier Calvo y Javier Ambrossi, Javier Rodríguez y Pablo Vidarte, Luz Rello, María Gómez García, Miriam Rueda y Luis Miguel Sanz Moral, MisterPiro, Oscar Pierre, Pablo López, Pablo Sánchez, Alejandro y David Moreno, Paloma Cantero-Gómez, Pau Sendra, Pepa Salazar, Raquel Vázquez Llorente, Sergio Bernal, Uriel Romero, Yaiza Canoso.

 

Articles relacionats:

BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
678 928 567
644 55 80 19 (LEINN admisiones)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)