Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

La màgia de Teamlabs All Star 2017 Barcelona

33031639946_78fecc892f_z
3 de March de 2017

Per Ainhoa Zamora (Teamlabs).

Vint-i-cinc professionals de Barcelona s’han incorporat aquest any a Teamlabs All Star, la nostra xarxa internacional de talent de la qual formen part més de 50 professionals d’avantguarda en el seu sector que comparteixen la nostra filosofia i valors.

És un honor per a nosaltres que professionals que estan treballant per la innovació educativa i corporativa, l’emprenedoria, la gestió del talent o la  transformació social es sumin a la nostra comunitat. Per agrair-ho i donar-los la benvinguda, vam celebrar el 22 de febrer, un esdeveniment molt especial al nostre campus urbà de Barcelona, en el qual, per què no dir-ho, va haver-hi molt talent, moltes ganes de compartir, començar a fer, molta connexió, i molta màgia.

Amb la sala plena de persones i globus, comencem a presentar els Teamlabs All Stars de l’any 2017. El primer es: Xavier Aragay, expert en innovació educativa i co-fundador de la UOC, que ens va recordar el poder que té l’educació per transformar la societat. Tot seguit, Sandra Ruiz, emigrant en molts sentits (més enllà del geogràfic) i líder de la gestió del talent va posar l’accent en el seu continu estat de “aprenent” i en la necessitat de re invenció en la qual moltes persones ens trobem. Daniel Hires, ciutadà del món, submergit en projectes d’emprenedoria sostenible en països de la conca Mediterrània, va compartir amb nosaltres la seva passió per ajudar a les persones per ser capaces de generar canvis en el seu entorn.

Tant Silvia Vilchez, apassionada de l’impacte social i provinent de l’àmbit corporatiu i de la responsabilitat social corporativa, com Jose María Orduño qui porta “40 anys fent el mateix, és a dir , gestionant recursos humans en 10 grans corporacions com Nutrexpa”, es van denominar “fans” de Teamlabs, recordant-nos la necessitat de generar un canvi de paradigma al món de la gestió dels RRHH, sent la seva humilitat i passió per ajudar als joves que es el que ens va enamorar d’ells.

Vam tornar a fer “switch” a l’anglès al costat de Katrina Logie, una altra de les nostres All Stars internacionals: londinenc de naixement i barcelonina d’acolliment. Ens va acostar al seu projecte The Grid, a través del com està difonent iniciatives i connectant persones que estan generant transformació a la ciutat de Barcelona. D’altra banda, Jean Claude Rodríguez, emprenedor social de Ashoka, va compartir amb nosaltres el seu últim projecte, Jobui, que connecta joves i mentors per crear nous models d’aprenentatges mutus. Sense lloc a dubte estem remant cap al mateix sentit!

També vam tenir l’oportunitat de conèixer alguns dels equips i projectes que componen la comunitat de Teamlabs Barcelona: Isaac Viu va ser el primer a presentar-se com a membre de la sisena generació de Masteryourself; ens va traslladar la vocació del seu equip “Pole-Pole” per desenvolupar projectes d’impacte social. Per la seva banda, Fernando Lecuona, Paula Meier i Javier Sainz, membres de INITI, equip de 2º del nostre grau universitari LEINN (Lideratge, Emprendimiento i Innovació), ens van presentar dos dels seus principals: Innovate or Die i Food 360º.

Energia positiva i ganes de viatjar a Xangai ens van portar a una altra de les nostres All Star 2017: Mercé Carreras, professora de la Universitat de Barcelona, que ha establert a Teamlabs Barcelona, la base d’operacions del seu grup de treball sobre economia del bé comú. Va posar l’accent principalment, igual que Sandra o Silvia, en la necessitat d’incorporar la perspectiva de gènere al món de l’emprenedoria. No doubt about it: #FemalePower és un altre dels nostres èmfasis d’aquest 2017! D’altra banda, Xavier Dumont amic de Teamlabs des que vam posar el primer peu a Barcelona, fa ja més de 3 anys, va compartir amb nosaltres el seu recorregut en l’àmbit del suport a emprenedors i la necessitat que existeixin espais d’innovació i emprenedoria com Teamlabs o Barcelona Activa, la seva actual organització.

Polly Nethersole, després de fer un repàs ràpid d’actualitat política global, va posar en relleu la necessitat que la joventut es facin amos dels seu propi de la seva formació per ser ciutadans actius/as compromesos amb el seu entorn. Un clar exemple de que el jovent s’apoderi es  Mohamed El Amrani, el nostre All Star més jove. Va començar el seu camí com a emprenedor social amb tan sols 14 anys, convertint-se així per a la nostra comunitat en un referent en estar engegant iniciatives tant a Catalunya com a la seva terra natal, el Marroc.

Precisament parlant de joves i la necessitat del seu apoderament, Melanie Huser, membre de la 6ª generació de Masteryourself ens va presentar un dels projectes en els quals estan treballant: Impact Link, el repte del qual és motivar als Millennials per generar un impacte positiu en la societat.

Des de l’escola i com a pedagoga, Pilar Mateu ens va traslladar com, des de fa anys detecta necessitats formatives reals i dissenya plans específics per a això, des de l’àmbit de la sanitat fins al corporatiu. Marc Collado, qui està liderant Iron Hack a Barcelona, va posar el toc tecnològic a la tarda compartint amb nosaltres com la seva trajectòria vital va canviar per complet en decidir emprendre.

Finalment Pere Rosales, referent en l’àmbit de la innovació i el canvi en organitzacions, va especificar que ja no s’ha de parlar de recursos humans a les empreses, sinó pensar en clau d’ “humans amb recursos” i de com aquest fet generarà talent en les empreses.

Després de totes aquestes presentacions, aplaudiments, riures i gairebé alguna llàgrima d’emoció, concloem el dia amb una gran foto de família. Com vam dir a l’esdeveniment: nosaltres posem el marc,la nostra comunitat d’equips, All Stars configuren i dibuixen el llenç. Teamlabs es això.

Aprofitem des d’aquí per agrair-los també i presentar als Teamlabs All Star 2017 de Barcelona, que no van poder acompanyar-nos presencialment aquest dia, i que s’incorporen a la nostra comunitat. Cecilia Tham, emprenedora en sèrie i cofundadora del MOB, que va ser la primera llar de Teamlabs Barcelona; María Vallés, actual directora de la Fundació del FCBarcelona, qui vam conèixer quan dirigia la Fundació Vicente Ferrer, i fruit d’aquesta trobada materialitzem un conveni de col·laboració amb la Fundació; Marc Pous, co-fundador de “Things Giant”, enginyer amant de l’Internet de les Coses i habitual conferenciant sobre això en l’ecosistema català; Diana Moret, combina la gestió i desenvolupament del talent professional amb entorns rurals excepcionals, així funda el seu projecte Pandora Hub; Alexandra MItjans, Directora de Ashoka Catalunya, sent Ashoka la major xarxa internacional d’emprenedors socials; Valentí Acconcia, posicionat entre les principals plataformes de crowdfunding; Jordi Ferreiro, amant de l’art i l’educació, a dia d’avui lidera diversos projectes educatius des de la recerca i la radicalitat de l’art; Regina Llopis, Directora General del grup AIA, el qual desenvolupa projectes de programari i aplicacions informàtiques a nivell global, la vam conèixer a través de la seva germana Ana Maria Llopis, membre del Consell Assessor de Teamlabs; César Llorente, gerent en l’actualitat de Tangram, combina els seus coneixements de la psicologia amb la gestió d’equips i emprenedors, ajudant a  joves en la seva trajectòria emprenedora des de la UIB o Barcelona Activa; Mercedes Navarro és en l’actualitat la Directora de la Fundació Puig i apassionada d’espais d’innovació educativa com el nostre; i Alfons Cornella, fundador de Infonomía i Co-sociaety, ajudant-nos a comprendre com les tecnologies estan transformant les organitzacions i la societat en general. Sense oblidar-nos tampoc de Carol Rius o Jordi Martí, primers All Stars 2016 de Barcelona, els quals estan ja des de fa molts mesos col·laborant amb nosaltres.

Gràcies a tots ells i elles per compartir el seu talent amb nosaltres, així com als més de 50 que s’han sumat des de Madrid aquest any i l’anterior, i a tota la comunitat d’equips de LEINN i Masteryourself, ja que entre tots li donem sentit a aquest projecte que pretén revolucionar l’educació i contribuir a l’enfortiment d’una classe professional compromesa proactivamente amb el món, innovadora i oberta a la col·laboració.

VEURE: Àlbum de fotografies de l´esdeveniment Teamlabs All Star 2017

“We didn´t come this far, to only come this far”

A Teamlabs tenim la ferma convicció que no hi ha millor manera d’aprendre que #DarleAlPlay, i que gens triga més a arribar que el que mai comença, per la qual cosa continuem aprenent junts, generant acció i abans de res, benvinguts tots i totes a la Comunitat Teamlabs. #Loestamoshaciendo

Fotografías: Susan Rodríguez.
MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)