Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Open Houston Call, molt per celebrar al laboratori de Barcelona

dsc00077
6 de July de 2016

Coincidint amb el final de curs, vam celebrar una Houston Call molt especial a Teamlabs Barcelona el 22 de juny. La Houston Call és un esdeveniment social on cada team company presenta els seus resultats, els seus aprenentatges, els seus errors i és un moment per a compartir i celebrar amb la resta de la comunitat tot el treball realitzat.

Va ser especial perquè a més a més va ser el moment d’inauguració del nostre nou espai a Barcelona, situat al centre, al carrer Casp número 80, molt aprop del MOB, l’espai de coworking on hem estat ubicats fins ara.

Teamlabs segueix creixent i el laboratori de Barcelona està preparat ja per acollir a partir de setembre una nova generació de LEINN (dues team companyies més) i una altra de MasterYourself a partir d’octubre, per això ens mudem a un espai més gran.

En aquest esdeveniment, Berta Lázaro, cofundadora i directora de Teamlabs Barcelona, va presentar els diferents programes que desenvolupem a la ciutat (LEINN, MasterYourself i els Labs) i Javier Sainz, LEINNer de primer, va presentar Mondragon Team Academy (MTA) i el valor que ens aporta formar part d’aquesta xarxa internacional.

Posteriorment, Barbara Andreatta com a representant del MOB ens va parlar de la comunitat que hi ha en aquest espai, de la qual seguirem formant part.

A continuació, Manu Sánchez Monasterio, va impartir una masterclass concentrada del concepte e-Achinar, que va ser de gran utilitat per què els nostres emprenedors coneguessin una mica més les oportunitats de negoci que ofereix un gran país com Xina –al que viatgen tots els nostres equips- i la millor manera d’aproximar-se o introduir-se en ells.

Per la seva part, Xavier Dumont, com a  responsable del Centre de recursos per a emprenedors de Barcelona Activa, va compartir la importància de l’ecosistema emprenedor de la ciutat i les oportunitats que ens pot oferir, alhora que va invitar a ser generós i compartir i contribuir per enriquir aquestes relacions.

Com que entenem l’error coma  forma d’aprenentatge i és una concepció implícita en el learning by doing que tant ens defineix, no podia faltar celebrar també la divertida “Golden Mistake” de l’any, que en aquest cas va ser per la team company Initi que va imprimir 1000 targetes de visita i les va començar a distribuir entre els seus clients i col·laboradors, amb la direcció d’una web que estava en fase de prototip i contenia fotos de test “molt poc professionals”.

Tampoc va faltar la celebració final amb una copa de vi i cava que ens va brindar Codorniu, i el càtering organitzat per alguns dels emprenedors de MasterYourself, per animar la zona de noetworking on LEINNers, pares, futurs LEINNers, col·laboradors, MasterYourselvers, etc. van compartir experiències, idees i diversió.

[Més fotografies de la Houston Call i del nou espai de Teamlabs a Barcelona al nostre flickr]

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.