Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

TEAMLABS Barcelona, seleccionat pel Festival d’Innovació NewCo

banner_2_newco_tl_ok
19 d'October de 2017

El campus urbà d’innovació i emprenedoria TEAMLABS/, serà un dels 40 espais seleccionats per NewCo BCN, que es podran visitar per primera vegada amb motiu d’aquesta jornada de portes obertes de l’ecosistema d’innovació de Barcelona, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre. 

 

NewCo és la “un-conference” més disruptiva de Silicon Valley, que ja s’organitza a 20 ciutats i 4 continents, i per tercera vegada a Barcelona amb un nou format. Durant les jornades els líders de les organitzacions més innovadores reben al públic en les seves oficines amb l’objectiu de compartir la seva visió, cultura d’empresa i estratègia d’innovació. A Barcelona, NewCo compta amb el suport de nombroses organitzacions, entre elles Barcelona Activa, Mobile World Capital Barcelona, Barcelona TechCity i Barcelona Global. 

 

La cofundadora de Teamlabs -Berta Lázaro- i diversos líders dels equips emprenedors que aquí es formen i desenvolupen les seves empreses, seran els que rebin el públic el dijous 26 d’octubre, a les 13.30 h, al seu campus del carrer Casp, 80. Els assistents podran conèixer els valors que mouen el projecte i com aquests s’han traslladat a l’espai inspirador on les team companies del grau LEINN tenen les seves oficines i on els emprenedors de la comunitat Teamlabs desenvolupen els seus projectes. 

 

Els joves del grau LEINN seran també, en aquesta edició, els ambaixadors de NewCo en algunes de les 40 visites a startups de Barcelona que se celebraran aquests dies, entre elles Ulabox, Cabify, Crowdcube, Sónar, Playground, Go-PopUp, etc.

 

Teamlabs,  és un laboratori d’aprenentatge que està revolucionant l’educació superior amb la seva metodologia d’origen finlandès basada en l’emprenedoria en equip i en aprendre fent (“learning by doing”) viatjant pel món, sense classes, ni aules, ni professors.

 

 La “team company”, empresa real creada per un equip de joves emprenedors, és el vehicle essencial del procés d’aprenentatge. Des del primer dia creen una empresa real, treballen amb clients reals i han de facturar per aprovar, entre d’altres objectius. Amb aquesta metodologia imparteixen l’únic grau oficial europeu en emprenedoria LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació), i el postgrau Masteryourself. 

 

Teamlabs forma part de les xarxes internacionals Mondragon Team Academy (MTA) i TimiiAkatemia, és partner estratègic de Uncharted (anteriorment Unreasonable Insititute) la major acceleradora de joves emprenedors socials del món; de la Stanford d.school centre de referència mundial en design thinking i innovació centrada en l’usuari i per Google Actívate dissenya i imparteix la formació en emprenedoria.

 

 

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.