Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

TEAMLABS envia corbs als instituts per avisar als joves que han de deixar de ser estudiants

unknown-blog
28 de March de 2019

Cada any, molts joves han de prendre la difícil decisió d’escollir què fer en la seva formació universitària. Què estudiar? Com formar-se millor pel seu futur? La decisió no és gens fàcil tenint en compte que el 85% dels llocs de treball que ocuparan els estudiants d’avui l’any 2030, encara no existeixen (segons l’Institute for the Future, Palo Alto, Califòrnia), i la distància que hi ha entre el món acadèmic i el laboral. Al nostre país, el 30% dels graduats no troben feina durant els 3 anys següents d’acabar els seus estudis, segons Eurostat; i només 1 de cada 5 joves menors de 29 anys aconsegueix emancipar-se, segons el Consejo de la Juventud de España.

 

En aquest context, el laboratori d’aprenentatge radical TEAMLABS que està revolucionant l’educació amb un dels graus més innovadors d’Europa, el grau LEINN, ha fet una crida als joves de forma creativa inspirant-se en Joc de Trons. Com a la sèrie, els missatges importants els envien amb corbs, TEAMLABS està enviant corbs als instituts per avisar als estudiants que en aquest món de canvis sense precedents i d’una incertesa radical, han de deixar de ser estudiants, no esperar instruccions per actuar, i enfrontar-se al món real quan més aviat millor.

 

El primer centre educatiu a on TeamLabs ha enviat el corb ha estat el Col·legi Montserrat de Barcelona, reconegut nacional i internacionalment com un dels més innovadors del món. L’acció que s’ha rodat amb càmera oculta amb la col·laboració del centre però sense que els alumnes en sapiguessin res abans, pot veure’s a la web TheUnkownisComing.com i a les xarxes amb el hashtag #TheUnknownisComing.

 

Al vídeo es mostra una situació real on els alumnes de batxillerat d’aquest centre assisteixen a una de les xerrades habituals d’orientació universitària, però de sobte i per sorpresa, apareix un corb de veritat amb aquest missatge lligat a la pota:

 

“Missatge pels que esteu a punt d’entrar a la Universitat:

El desconegut està arribant. Vivim en un món de canvis sense precedents i d’una incertesa radical. Joves com vosaltres es troben perduts, no saben què fer davant la realitat que els espera a fora de les aules. Ningú us ha preparat per això…però la veritat és que ningú us pot preparar per allò desconegut.

Això és el que no us volen explicar. Estudiar 4 anys més no us prepararà pel que hi ha a l’altre costat del mur. Així que, deixeu de ser estudiants! No espereu instruccions i enfronteu-vos ja al món real. Creeu el vostre propi camí. Feu-vos amb les regnes del vostre aprenentatge. El món no és per contemplar-lo, és per transformar-lo. No tingueu por de creuar el mur. Obriu les comportes! Viatgeu! Exploreu! Actueu ja! The Unknown is coming”

 

“No estudiïs un grau, treballa-te’l” és el lema de TEAMLABS, un laboratori d’aprenentatge que imparteix a Barcelona i Madrid, amb una metodologia de Finlàndia, el grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació), titulació oficial del grau de  Mondragon Unibertsitatea reconeguda a nivell europeu.

 

Sense classes, ni aules, ni professors, si no entrenadors d’equip. Des del primer dia els “no estudiants” passen a ser emprenedors, creen una empresa propia real en equip i dissenyen i desenvolupen productes i serveis reals, treballen amb clients, han de facturar i obtenir beneficis per superar el curs, en d’altres objectius.

 

En acabar LEINN, els LEINNers, porten ja 4 anys immersos en el món laboral, realitzant projectes reals en diferents llocs a tot el món (Europa, EEUU, Àsia), assolint amb les seves empreses una facturació mitjana de 270.000 euros (en equips de 18 joves), i provant moltes coses diferents que els permeten descobrir les seves passions i vocacions a través de l’experiència real.

 

A més a més, desenvolupen les habilitats professionals fonamentals pel context professional que vindrà: autonomia, independència, maduresa, disciplina i seguretat en un mateix. Són ciutadans globals i agents de canvi i innovació. Però encara més important: persones lliures, emancipades i independents.

 

Dels més de 300 graduats, el 97% estan treballant actualment. El 35% en les seves pròpies startups i el 62% restant, incorporant-se a empreses que veuen valor en el seu perfil professional. El 71% dels graduats que s’incorporen a empreses treballen en projectes lligats a la innovació; habitualment jugant un rol actiu en el desenvolupament de negoci i en la gestió de processos i projectes d’innovació.

 

LEINN/ segueix la metodologia de Team Academy desenvolupada amb èxit a Finlàndia durant els últims 25 anys.  

 

[video:https://www.youtube.com/embed/phxS3-7LYf0 width:1000 align:center]

 

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)