Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Treball final PEMB (Pla Estratègic Metropolità BCN)

taller_prototipado_bloque2_59_low
14 de January de 2020

Per Berta Lázaro, Cofundadora i directora de TeamLabs/ BCN

Presentem el treball final que hem desenvolupat conjuntament amb l’equip del PEMB (Pla Estratègic Metropolità de Barcelona)

No és un treball acabat, rematat, net. És la documentació d’un procés de 4 mesos de generació de prototips en equip. Hem documentat l’esforç conjunt de crear prototips, experiments, proves per a aprendre més de la ciutadania, de les organitzacions i de nosaltres mateixos. 

L’equip de l’oficina de coordinació del PEMB ha sabut reconèixer la necessitat d’articular la construcció de la ciutat d’una manera diferent. El plantejament de la Barcelona metropolitana a 10 anys vista es construirà no només pels diferents agents si no AMB els diversos agents que la formen. La visió de l’equip del PEMB és clara, facilitaran el disseny del futur 2030 per a abordar els grans reptes de la ciutat. 

> Taller: Cultura del Prototipat: 

Durant el procés hem desenvolupat un taller de prototipat conjuntament amb l’Antonio Lafuente. Amb ell hem elaborat el text que teniu a continuació sobre la nostra manera de treballar, sobre el concepte “Laboratori d’Aprenentatge Radical”, un espai d’experimentació basat en 4 cultures essencials per a la innovació: el prototipat, la recursivitat, els ciutadans, el repertori. 

TEAMLABS/ com a organització, com a comunitat i com a espai, funciona amb aquest model. Creiem que aquest model inacabat, no pulit, però SÍ “fet servir” és una bona pràctica per a institucions com el PEMB que han de construir la complexitat d’un sistema de tots en un present inquietantment inestable.

> Fixing the Future (FF)

Us deixem el text aquí obert als vostres comentaris i aportacions. Seguim en construcció. 

///

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)