Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Vine a viure el BCN Innovation Tour amb els teus alumnes!

bcn_innovation_tour_banner2019
31 d'October de 2019

El món educatiu actual, com a agent formador i transformador, pretén crear el major número d’impactes en els infants i joves en una societat en constant canvi. Aquest és el repte, apoderar persones perquè siguin hàbils en els entorns desconeguts que els tocarà viure i que nosaltres, com a educadors, tampoc sabem com seran. 

Sota aquesta premissa, neix el BCN INNOVATION TOUR, una activitat made in TeamLabs que proposa una experiència de 4 hores per a estudiants de batxillerat per tal de viure quines competències caldrà tenir en les professions del futur. 

 

El format de l’activitat és doble, una primera part a TeamLabs en una sessió de cocreació entre estudiants, facilitada pel nostre equip d’experts/es i una segona part on visitem de primera mà una empresa “humanament innovadora” del districte de la innovació 22@Network, del que també en formem part. 

Els alumnes vénen a treballar en equips un repte, no a rebre una classe. Les nostres metodologies sempre inclouen FER per aprendre. Així mateix nosaltres també APRENEM durant el procés i incorporem aquests aprenentatges en l’activitat. 

El resultat d’aquesta primera part és molt motivador, entre tots els equips treballant, surten idees molt potents, i és molt recomanable que després es pugui aprofitar tornant a l’escola. Per això proposem que porteu reptes reals que ja esteu fent des del centre. Si no, els proposem nosaltres, no hi ha problema. 

A la segona part visitem una empresa que complementi el discurs i filosofia que lligui amb aquest discurs d’incertesa del futur professional. Veiem models poc convencionals d’empresa, sistemes de gestió de persones poc habituals, etc…no busquem la innovació tecnològica en les empreses on anem, si no l’impacte social i humà que tenen. 

 

INFO I RESERVES:

Pau Font – pau@teamlabs.es
626 82 14 74

 

 

 

 

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)