Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Vine a viure el BCN Innovation Tour amb els teus alumnes!

bcn_innovation_tour_banner2019
31 d'October de 2019

El món educatiu actual, com a agent formador i transformador, pretén crear el major número d’impactes en els infants i joves en una societat en constant canvi. Aquest és el repte, apoderar persones perquè siguin hàbils en els entorns desconeguts que els tocarà viure i que nosaltres, com a educadors, tampoc sabem com seran. 

Sota aquesta premissa, neix el BCN INNOVATION TOUR, una activitat made in TeamLabs que proposa una experiència de 4 hores per a estudiants de batxillerat per tal de viure quines competències caldrà tenir en les professions del futur. 

 

El format de l’activitat és doble, una primera part a TeamLabs en una sessió de cocreació entre estudiants, facilitada pel nostre equip d’experts/es i una segona part on visitem de primera mà una empresa “humanament innovadora” del districte de la innovació 22@Network, del que també en formem part. 

Els alumnes vénen a treballar en equips un repte, no a rebre una classe. Les nostres metodologies sempre inclouen FER per aprendre. Així mateix nosaltres també APRENEM durant el procés i incorporem aquests aprenentatges en l’activitat. 

El resultat d’aquesta primera part és molt motivador, entre tots els equips treballant, surten idees molt potents, i és molt recomanable que després es pugui aprofitar tornant a l’escola. Per això proposem que porteu reptes reals que ja esteu fent des del centre. Si no, els proposem nosaltres, no hi ha problema. 

A la segona part visitem una empresa que complementi el discurs i filosofia que lligui amb aquest discurs d’incertesa del futur professional. Veiem models poc convencionals d’empresa, sistemes de gestió de persones poc habituals, etc…no busquem la innovació tecnològica en les empreses on anem, si no l’impacte social i humà que tenen. 

 

INFO I RESERVES:

Pau Font – pau@teamlabs.es
626 82 14 74

 

 

 

 

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)