El dissabte 17 de gener, a les 10.30, t’ho explicarem tot sobre el grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació).
El dissabte 17 de gener, a les 10.30, t’ho explicarem tot sobre el grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació).
El laboratori d’aprenentatge radical TeamLabs posa en marxa TR Emprèn. Un nou projecte dirigit als centres educatius de Catalunya per acompanyar a l’alumnat de batxillerat en el desenvolupament dels treballs de recerca vinculats a la creació d’empresa i l’emprenedoria.
VINE, CONEIX, TREBALLA, PARTICIPA, GAUDEIX… Volem compartir amb vosaltres una fita especial: la INAUGURACIÓ de BAC, Barcelona Circular, el nou pol d’innovació en economia circular i indústria 4.0 al districte de Sant Andreu. Us esperem el dijous 30 d’octubre a...
Durant les Setmanes d’Arquitectura 2025, un esdeveniment que, des de la primera edició, el 2017, s’ha consolidat com a iniciativa oberta a la participació de totes les entitats de Barcelona dedicades a la divulgació de l’arquitectura a la ciutat, hem obert el nostre nou laboratori Barcelona Circular (BAC) fent visites guiades per donar a conèixer l’arquitectura sostenible.
Barcelona Circular (BAC), ja és una realitat. Aquest nou pol d’innovació, impulsat en col·laboració publicoprivada entre l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, la Facultat d’Empresarials de Mondragon Unibertsitatea i TeamLabs, neix per situar Barcelona a l’avantguarda de l’economia circular i la transformació digital de la industria. El BAC forma part de l’estratègia Barcelona Impulsa 2035, el full de ruta per a la promoció econòmica de la ciutat fins al 2035.
Des de TeamLabs/ comptem amb diferents convenis amb residències d’estudiants a Madrid, Barcelona i Màlaga, ciutats on es troben els nostres laboratoris d’aprenentatge. Volem facilitar l’allotjament a les persones emprenedores que fan el grau oficial LEINN que venen d’altres ciutats espanyoles o internacionals.
Jorge Bofarull, de 23 anys, acaba de treure al mercat Casa Napoli, una marca de pizzes que captura l’essència de l’autèntica pizza napolitana i que està llesta per gaudir a casa.
El dissabte 30 de novembre, a les 10.30, t’ho explicarem tot sobre el grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació).
Dissabte que ve 9 de novembre, de 8.20 a 15.00 realitzarem les proves de selecció del grau oficial LEINN per a accedir al mateix al setembre de 2025.
El dissabte 19 d’octubre, a les 10.30, t’ho explicarem tot sobre el grau oficial LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació).