Daily News/

« Volver a News

El programa d’emprenedors de TVE Catalunya ‘Tinc una idea’ visita Teamlabs Barcelona

1 de junio de 2015

El programa d’emprenedors de TVE Catalunya 'Tinc una idea”, que s‘emet els diumenges a La 2, ha visitat Teamlabs Barcelona interessat en saber com hem incorporat les tècniques del design thinking i visual thinking en els nostres programes d’emprenedoria, principalment en el grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) i el postgrau Masteryourself.

El reportatge titolat “Millor…en equip”, emès diumenge 31 de maig de 2015, explica a través dels casos pràctics de Teamlabs i de l’estudi de Lucky Huber i d’un professional que ho porta a la pràctica, el xef Albert Adrià, com el pensament visual fomenta la creativitat i el treball en equip. Amb l’objectiu que a les reunions de feina es parli menys i es treballi de manera més pràctica: ja sigui escrivint, dibuixant o fent gràfics. (Veure programa sencer)

 

Sobre el grau LEINN.-

El grau oficial LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) que Teamlabs imparteix a Madrid i Barcelona, junt amb la Universitat de Mondragón, és una títulació oficial de grau reconeguda pel Ministerio de Educación y Cultura y Deporte dins el marc Espacio Europeo de Educación Superior (EEES). A Barcelona, LEINN s’imparteix des del curs 2014/15 a l’espai de coworking Makers of Barcelona (MOB).  

Aquest grau empra un sistema desenvolupat amb èxit a Finlàndia en els darrers 20 anys, que es basa en tres pilars bàsics: aprendre fent, emprendre en equip i viatges d’aprenentatge internacionals. Els estudiants no són alumnes, sinó emprenedors. Des del primer any de carrera, creen una empresa real, treballen amb clients reals, amb projectes de veritat i han de facturar per superar el curs, entre d’altres objectius. No hi ha professors, sinó entrenadors i les aules es substitueixen per entorns laborals actuals, com els espais de coworking, on emprenedors de diferents disciplines posen en marxa els seus projectes en un entorn col·laboratiu i creatiu. La visió global i la capacitat per fer negocis a qualsevol indret del món s’adquireix a través de viatges formatius a Finlàndia, Sant Francisco (EUA), Xina i Índia. 

Si estàs interessat en aquest grau i vols rebre més información, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir a  les nostres jornades de portes obertes.

 

Sobre MasterYourself.-

És un programa d’aprenentatge de 12 mesos, especialment pensat per a professionals i directius que cerquen un canvi en la seva vida professional i personal, que necessiten reinventar-se, reciclar-se, donar un impuls a les seves carreres i aprendre a liderar la creació de noves empreses i/o nous projectes dins de les empreses ja existents.

A diferència d’altres màsters o programes:

  • No hi ha professors, ni exàmens, ni pràctiques, ni treballs final de màster. Des del primer dia es treballa en projectes innovadors propis, que són reals i sempre es desenvolupen en equip. La persona defineix els seus objectius i estableix els seus indicadors d’èxit, acompanyats per un equip d’entrenadors, experts i mentors.
  • No hi ha itineraris formatius preestablerts. Cada persona crea el seu propi programa per formar-se en continguts emergents, que van des de les noves tendències, a la programació, el design thinking, o el marquèting de continguts.
  • No hi ha aules. L’aprenentatge succeeix en entorns on realment sorgeixen les empreses i projectes a la vida real, en espais de co-creació i coworking de Madrid i de Barcelona, i a través d’experiències inspiradores a Berlín, San Francisco, Pune (Índia) i Shanghai (Xina).

El postgrau MasterYourself començarà a Barcelona a l’octubre de 2015. Si estàs interessat en aquest programa i vols rebre més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir als nostres Demolabs.

 

Altres notícies recentment publicades sobre Teamlabs:
* "Si facturas 15.000 euros, apruebas en esta universidad" El País. Vídeo
MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
912 96 60 17 / 623420206 (centralita y administración)
644 55 80 19 (LEINN admisiones)
reservasmad@teamlabs.es (alquiler salas)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54
644 55 80 19 (LEINN admisiones)
 
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
678 928 567
644 55 80 19 (LEINN admisiones)
info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Máster LIT y Nuevos Roles/ 600 02 27 20
Horario/ De lunes a viernes de 9 a 20h (Madrid y BCN) y de 9 a 19h (Málaga).

Together:

Newsletter TL/

Que lo que está por venir nos pille informados
Entérate de todo lo que está pasando en TeamLabs/ antes que nadie. Prometemos no llenarte el buzón de spam.

TEAMLABS, S.L. con B86561099, le informa que sus datos serán tratados con la finalidad de gestionar la potencial relación comercial entre las partes y atender las consultas y remitirle información sobre nuestros productos o servicios. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de sus datos, de limitación y oposición a su tratamiento, así como a no ser objeto de decisiones basadas únicamente en el tratamiento automatizado de sus datos, o solicitar información sobre el tratamiento en dpo@teamlabs.es o en nuestra Política de privacidad, aquí. Igualmente podrá ponerse en contacto con nuestro DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta lo que se está viviendo ahora mismo en nuestra COMUNIDAD y descubre lo que está pasando en nuestros Laboratorios de Aprendizaje de Madrid, Barcelona y Málaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)