Daily News/

« Volver a News

El programa d’emprenedors de TVE Catalunya ‘Tinc una idea’ visita Teamlabs Barcelona

1 de junio de 2015

El programa d’emprenedors de TVE Catalunya 'Tinc una idea”, que s‘emet els diumenges a La 2, ha visitat Teamlabs Barcelona interessat en saber com hem incorporat les tècniques del design thinking i visual thinking en els nostres programes d’emprenedoria, principalment en el grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) i el postgrau Masteryourself.

El reportatge titolat “Millor…en equip”, emès diumenge 31 de maig de 2015, explica a través dels casos pràctics de Teamlabs i de l’estudi de Lucky Huber i d’un professional que ho porta a la pràctica, el xef Albert Adrià, com el pensament visual fomenta la creativitat i el treball en equip. Amb l’objectiu que a les reunions de feina es parli menys i es treballi de manera més pràctica: ja sigui escrivint, dibuixant o fent gràfics. (Veure programa sencer)

 

Sobre el grau LEINN.-

El grau oficial LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) que Teamlabs imparteix a Madrid i Barcelona, junt amb la Universitat de Mondragón, és una títulació oficial de grau reconeguda pel Ministerio de Educación y Cultura y Deporte dins el marc Espacio Europeo de Educación Superior (EEES). A Barcelona, LEINN s’imparteix des del curs 2014/15 a l’espai de coworking Makers of Barcelona (MOB).  

Aquest grau empra un sistema desenvolupat amb èxit a Finlàndia en els darrers 20 anys, que es basa en tres pilars bàsics: aprendre fent, emprendre en equip i viatges d’aprenentatge internacionals. Els estudiants no són alumnes, sinó emprenedors. Des del primer any de carrera, creen una empresa real, treballen amb clients reals, amb projectes de veritat i han de facturar per superar el curs, entre d’altres objectius. No hi ha professors, sinó entrenadors i les aules es substitueixen per entorns laborals actuals, com els espais de coworking, on emprenedors de diferents disciplines posen en marxa els seus projectes en un entorn col·laboratiu i creatiu. La visió global i la capacitat per fer negocis a qualsevol indret del món s’adquireix a través de viatges formatius a Finlàndia, Sant Francisco (EUA), Xina i Índia. 

Si estàs interessat en aquest grau i vols rebre més información, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir a  les nostres jornades de portes obertes.

 

Sobre MasterYourself.-

És un programa d’aprenentatge de 12 mesos, especialment pensat per a professionals i directius que cerquen un canvi en la seva vida professional i personal, que necessiten reinventar-se, reciclar-se, donar un impuls a les seves carreres i aprendre a liderar la creació de noves empreses i/o nous projectes dins de les empreses ja existents.

A diferència d’altres màsters o programes:

  • No hi ha professors, ni exàmens, ni pràctiques, ni treballs final de màster. Des del primer dia es treballa en projectes innovadors propis, que són reals i sempre es desenvolupen en equip. La persona defineix els seus objectius i estableix els seus indicadors d’èxit, acompanyats per un equip d’entrenadors, experts i mentors.
  • No hi ha itineraris formatius preestablerts. Cada persona crea el seu propi programa per formar-se en continguts emergents, que van des de les noves tendències, a la programació, el design thinking, o el marquèting de continguts.
  • No hi ha aules. L’aprenentatge succeeix en entorns on realment sorgeixen les empreses i projectes a la vida real, en espais de co-creació i coworking de Madrid i de Barcelona, i a través d’experiències inspiradores a Berlín, San Francisco, Pune (Índia) i Shanghai (Xina).

El postgrau MasterYourself començarà a Barcelona a l’octubre de 2015. Si estàs interessat en aquest programa i vols rebre més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir als nostres Demolabs.

 

Altres notícies recentment publicades sobre Teamlabs:
* "Si facturas 15.000 euros, apruebas en esta universidad" El País. Vídeo
MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
910 51 30 33 / 623420206 (centralita y administración)
644 55 80 19 (LEINN admisiones)
reservasmad@teamlabs.es (alquiler salas)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54
644 55 80 19 (LEINN admisiones)
 
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
678 928 567
644 55 80 19 (LEINN admisiones)
info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Máster LIT y Nuevos Roles/ 600 02 27 20
Horario/ De lunes a viernes de 9 a 20h (Madrid y BCN) y de 9 a 19h (Málaga).

Together:

Newsletter TL/

Que lo que está por venir nos pille informados
Entérate de todo lo que está pasando en TeamLabs/ antes que nadie. Prometemos no llenarte el buzón de spam.

Agenda/

Consulta lo que se está viviendo ahora mismo en nuestra COMUNIDAD y descubre lo que está pasando en nuestros Laboratorios de Aprendizaje de Madrid, Barcelona y Málaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)