Daily News/

« Volver a News

Masterclass amb Max Oliva, cofundador de Teamlabs i expert en design thinking, a ‘Tinc una idea’

29 de June de 2015

L’equip del programa d’emprenedoria “Tinc una idea”,  de TVE Catalunya, va visitar l’espai de Teamlabs Barcelona per conèixer de primera mà en què consisteixen les tècniques d’aprenentatge provinents del model finlandès que Teamlabs aplica en els programes educatius del grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) i el màster d’innovació MasterYourself.

Una masterclass amb Max Oliva, cofundador de Teamlabs i expert internacional en disseny i pensament creatiu, on, tal com ell mateix ens explica en aquest reportatge, els pilars fonamentals d’aquestes metodologies són l’aprenentatge pràctic a través de projectes reals d’innovació social i el treball en equip. Envoltats d’un ecosistema emprenedor que fomenta el pensament creatiu amb eines com el design thinking.  (Veure programa sencer)

 

La 4ª edició del postgrau Masteryourself començarà a Barcelona aquest 29 d’octubre de 2015. Si estàs interessat en aquest programa i vols rebre més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres o bé assistir als nostres Demolabs. Encara hi ets a temps de donar un gir a la teva vida emprenent i innovant a través de projectes reals amb un equip igual d'apassionat que tu!

 

Altres notícies recentment publicades sobre Teamlabs:
¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)