LEINNers de Barcelona mostren els seus projectes a l'ImaginCafé

La comunitat de joves emprenedors de Teamlabs a Barcelona ha compartit els projectes que s'estan desenvolupant en el marc del Grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) amb els assistents i públic del Teamlabs Project Fair, celebrat el 22 de març a ImaginCafé, un centre d'innovació, creativitat i tendències que ha obert les seves portes a la Ciutat Comtal amb ganes de convertir-se aviat en un referent de cultura emergent millenial.

Durant l'esdeveniment, cada "team company" , empresa real creada per equips d'emprenedors i vehicle essencial del nostre procés d'aprenentatge, va exposar en un format "pitch" els més de 20 projectes que es trobaven presents a l'espai en format showroom i que podien conèixer-se visitant els stands. Aquestes són les team companies que van participar en "Teamlabs Project Fair": Waybe, Keywe, Hue, Nix i Blum del grau LEINN i Pole-Pole de Masteryourself.

Repassem els projectes presents en la nostra Fira...ens acompanyes?

Des de projectes compromesos amb el medi ambient, com Deriva 360, empresa que transforma les burilles de cigarros en productes de disseny sostenible i que va presentar els seus primers prototips, unes impactants sandàlies i un llum; o Wali, projecte que comercialitza productes reutilitzables substituint objectes quotidians de plàstics, canyetes de bambú.

Experiències úniques, com la que va presentar l'equip de Dédalo, un projecte gràcies al que pots encarregar un "escape room" personalitzat, un repte únic que et posarà a prova. A l'esdeveniment, Dédalo va realitzar una Escape Room a la Safe Room de ImaginCafé...i va tenir tant èxit que van duplicar les hores d'accés previstes!


 

També va haver-hi cua per provar Yosai TheGame, un innovador videojoc de taula: tota una experiència de joc innovadora que permet crear un pont entre el món físic i el digital. Yosai ha estat seleccionat com a finalista en el "Global StudentEntrepreneurs Awards" d'aquest any.

Els assistents també van descobrir Concretix, originals tests de ciments amb formes geomètriques per compondre el teu jardí particular, i uns altres es van fer amb exclusives peces vintage gràcies a Old Glory Clothes, una cuidada selecció d'allò més icònic de la moda dels 80 i 90.

No han faltat l'art i els projectes de vessant artística com Stick Me Barcelona, per convertir la teva foto especial en una il·lustració que pot transformar-se en adhesiu i acompanyar-te allà on vagis, o Rancid INK, una marca de peces de disseny que pretén propulsar a joves artistes per donar a conèixer els seus productes i potenciar el seu talent: vesteix art portant dissenys d'artistes emergents en samarretes o altres peces de roba.


L'artesania estava present amb productes realitzats en fusta, com Wood Life jocs i peces de fusta per a diverses edats per millorar l'experiència d'aprenentatge, New Pal mobles realitzats amb fusta reciclada, o Doggy Life originals plaques identificatives per a mascotes, realitzades en bambú i 100% handmade.


La nota dolça la va posar Sweet Treats, rams de dònuts per encàrrec...Un regal que no fallarà! I gràcies a Firo Lighters, va ser possible encarregar encenedors personalitzats amb els dissenys més originals.

També es van presentar projectes que impulsen la innovació com Gaudí Inspired, innovació centrada en els valors de Gaudí; Innoground una competició de 24h durant la que estudiants universitaris treballen en la resolució de reptes reals d'empreses, o Bcn Think Co, una xarxa de i per emprenedors per acostar aquelles eines necessàries quan es vol emprendre sent un jove universitari.

Així mateix, nombrosos assistents van poder conèixer millor el Grau LEINN en Emprenedoria, Lideratge i Innovació, no només a través dels projectes dels mateixos LEINNers de Barcelona, sinó també en una xerrada informativa (consulta en la nostra agenda les properes xerrades informatives).

Agraïm a tots els assistents haver-nos visitat i estarem encantats de rebre la vostra visita al nostre Laboratori de C/Casp, 80. Always keep rocking!!!

Autor de las fotografías: Xavi Gràcia. (Excepto la foto de New Pal cuyo autor es Max Canals) Ver todas las fotografías en -Flickr Teamlabs-.

Artículo relacionado: