Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

TeamLabs presenta el grau oficial LEINN al Saló de l’Ensenyament

12 de March de 2024

Del 13 al 17 de març TeamLabs, el laboratori d’aprenentatge radical de la Universitat de Mondragon a Barcelona, estarà present al Saló de l’Ensenyament. Per primera vegada i, juntament amb adolescents.cat, tindrà presència en aquest espai per donar a conèixer el grau universitari de Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN), l’única carrera oficial universitària on s’aprèn creant empreses i projectes reals des del primer dia, en equip i viatjant pel món. 

Durant el Saló de l’Ensenyament, aquells docents i alumnat interessat a conèixer més al detall aquests estudis podran adreçar-se a l’estand, i, a més a més, experimentar en primera persona alguns reptes que, de forma molt semblant, s’experimenten a LEINN. També es comptarà amb la col·laboració de Youz Talent, startup que van començar a desenvolupar tres joves emprenedores mentre cursaven el grau. Dijous 14 i divendres 15 a la tarda, es trobaran a l’estand per explicar la seva experiència i donar a conèixer una iniciativa que estem treballant conjuntament per promoure el lideratge femení en col·laboració i des dels centres educatius (@femme.liders).

Dijous 14 a les 11:00 h a l’escenari principal d’Adolescents.cat tindrà lloc una de les proves del càsting d’accés, amb la qual cosa, l’alumnat que hi participi podrà provar si podria entrar a LEINN. D’altra banda, dissabte a les 11:00 h, també a l’escenari principal hi haurà una breu presentació del grau

A més a més, tot aquell alumnat interessat a conèixer el grau LEINN i que, durant el Saló deixi les seves dades per rebre informació o participar en les pròximes jornades de portes obertes o càsting d’accés, podrà participar en un sorteig d’un viatge a Finlàndia. És a dir, al país on va néixer la metodologia del grau LEINN ara fa trenta anys.

Per a què et prepara el grau universitari LEINN?

El grau universitari LEINN et prepara per ocupar llocs de lideratge en empreses, per entendre el món com un nínxol d’oportunitats, amb una visió global. Per a crear projectes d’emprenedoria o intraprenedoria i, sobretot, per a treballar en un món canviant que necessita persones amb altes dosis d’iniciativa, amb dots de lideratge i coratge per sobrepassar les barreres d’allò que vindrà.

De les i els més de 900 graduades i graduats, el 97% està treballant: un 34% en empreses que desenvolupen per elles i ells mateixos i un 63% per a altres empreses en intraprenedoria. És a dir, sobretot en departaments d’innovació, desenvolupament de negoci i internacionalització. Però les sortides son molt diverses, hi ha LEINNers treballant en les àrees de la intel·ligència artificial, la ciberseguretat o la biotecnologia. Algunes empreses que han incorporat el talent de les i els LEINNers als seus equips son: Google, Iberia, Carrefour, Inditex, Sacyr, Cabify, SEAT, Danone, entre altres.A LEINN s’aprèn treballant i es treballa aprenent per preparar a persones decidides que s’adaptin a qualsevol escenari i siguin capaces d’estar en aprenentatge continu per fer front als problemes de la societat d’avui i de demà.

MADRID LAB/
Plaza San Martín, 1
(Entrada por la calle Hileras, 18)
28013 Madrid
913 54 73 18 (Centraleta)
912 96 60 17 / 623 420 206 (Dpto. administració)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
 
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54 (Info general)
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
654 738 349 (Info general)
678 928 567 (LEINN admissions)

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant a TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.
TEAMLABS, S.L. amb B86561099, l'informa que les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la potencial relació comercial entre les parts i atendre les consultes i remetre-li informació sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, o sol·licitar informació sobre el tractament en dpo@teamlabs.es o en la nostra Política de privacitat, aquí. Igualment podrà posar-se en contacte amb el nostre DPO en dpo@teamlabs.es.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix a la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.