Daily News/

Boot the NEXT/

Hack the NEXT/

Run the NEXT/

Build the NEXT/

« Volver a News

Pau Pavón triat millor emprenedor universitari d’Espanya 2023 en els premis internacionals GSEA

10 de March de 2023

Pau Pavón, de 20 anys, del Grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) de Mondragon Unibertsitatea i TeamLabs a Barcelona, ha estat triat el millor emprenedor d’Espanya 2023 en els prestigiosos premis internacionals GSEA (Global Students Entrepreneurs Awards)

Aquest premi li portarà a la final europea, al costat de l’altre guanyador Álex Sánchez de la Universitat Carles III de Madrid i el seu projecte Unigow, que se celebrarà a Istanbul (Turquia) del 5 al 7 d’abril. Allí optarà a una de les places per a la final mundial, que tindrà lloc a Ciutat del Cap (Sud-àfrica) el mes de maig. 

Pau Pavó va ser l’únic dels finalistes que no va poder estar presencialment i va intervenir de manera telemàtica  en la final celebrada el 23 de febrer a Madrid. Actualment, Pau es troba a l’Índia realitzant la seva learning journey (viatge d’aprenentatge) al costat del seu equip com a part del programa del Grau LEINN i, pròximament, continuarà amb aquest viatge a Seül (Corea del Sud).

Foto final con Pau Pavón desde La India

El projecte guanyador presentat per Pau Pavó és Examfy, una eina per als docents que els permet, gràcies al reconeixement òptic de caràcters i a la intel·ligència artificial, agilitzar dues de les tasques més monòtones, repetitives i pesades del procés de correcció: d’una banda, el registre i pujada de notes, i, per un altre, la conservació d’exàmens. Una vegada que escanegen cada examen amb el mòbil, Examfy els analitza i ordena per nom i nota, i permet publicar notes o compartir-los amb els estudiants o els seus pares.s. Examfy ja ha guanyat diferents premis com l’europeu Wise 20 Under 20 a la millor startup d’educació en 2022.

Cal destacar que, dels sis finalistes dels GSEA, tres eren LEINNers. A més de Pau Pavó, es van classificar Otto Desmons, amb el projecte Flyout, de LEINN Barcelona; i Nicolás Cañizares, amb el seu projecte Papyro, de LEINN Madrid.

Otto Desmons

Nicolás Cañizares

Noticias relacionadas:

MADRID NORTE LAB/
Sngular. C. Labastida, 1
28034 Madrid.
BARCELONA LAB/
Pallars, 73
08018 Barcelona
936 31 44 54
644 55 80 19 (LEINN admissions)
MÁLAGA LAB/
Beatas, 34.
29008 Málaga
678 928 567

info@teamlabs.es
LEINN/ 644 55 80 19
Diploma CLO & Màster LIT i Nous Rols/ 600 02 27 20
Horari/ De dilluns a divendres de 9 a 20h (Madrid i BCN) i de 9 a 19h (Màlaga).

Together:

Newsletter TL/

Que el que està per venir ens enxampi informats
Assabenta't de tot el que està passant en TeamLabs/ abans que ningú. Prometem no omplir-te la bústia de spam.

Agenda/

Consulta el que s'està vivint ara mateix en la nostra COMUNITAT i descobreix el que està passant en els nostres Laboratoris d'Aprenentatge de Madrid, Barcelona i Màlaga.

¡Hola! ¿Tienes dudas sobre alguno de nuestros programas? ¿hablamos por Whatsapp? Tranquil@, no te haremos spam ;)